Gear.Club Unlimited 2: Ultimate Edition - PS4

Gear.Club Unlimited 2: Ultimate Edition - PS4

Platform

PS4

Artikelomschrijving

Na jarenlang succes op Nintendo Switch, komt Gear.Club Unlimited 2 nu ook naar de PlayStation! Gear.Club Unlimited 2, de ultieme arcade racegame!

Ontdek de ultieme editie van Gear.Club Unlimited met de Gear.Club Unlimited 2: Ultimate Edition op de PlayStation. Deze nieuwe editie van Gear.Club Unlimited 2 bevat alle content uit de originele game met daarnaast ook alle verschenen DLC’s zoals de Porsche Series en de Endurance Championship die je uitnodigt om mee te doen aan de 24 uur van Le Mans.

Trap het gas helemaal in met Gear.Club Unlimited 2! Race over meer dan 3000 km, in omgevingen zoals een berghelling, door een natuurpark, in het midden van de woestijn of langs de kust. Verdedig je positie in meer dan 250 races, inclusief kampioenschappen, missies en uitdagingen.

Gebruik al jouw energie en rijvaardigheden en red in de verhaalmodus je familieteam van hun faillissement, door competitief te gaan racen en de meest charismatische tegenstanders te verslaan!

Ontdek de Porsche Series en bestuur de meeste voertuigen van dit wereldberoemde automerk om de zelf te ervaren hoe het voelt om de iconische 911 930 Turbo te besturen. Probeer de Endurance Championship en doe mee aan de 24 uur van Le Mans. Bereid je voor op de race, beheer je brandstofniveau, de slijtage van je banden en houd rekening met pitstops.

Gear.Club Unlimited 2 introduceert de “Club” en zonder deze ben je eigenlijk niets. Creëer en beheer een Club met je vrienden, werf de beste coureurs en neem het op tegen rivaliserende clubs van over de hele wereld en bereik de top van de leaderboards.

Daag je vrienden uit! Kies je droom auto, rijd naar de startlijn en druk het pedaal tot de bodem in. In Gear. Club Unlimited 2 is het mogelijk om tot wel 4 spelers split-screen te kunnen spelen. Versla je vrienden in geweldige races op allerlei oppervlaktes, en deel een intense race ervaring met elkaar.

Kenmerken:

  • Race in wel meer dan 50 wagens van topmerken als Porsche, Dodge, BMW, McLaren en meer
  • Zorg dat je de snelste bent in verschillende omgevingen zoals berghellingen, de woestijn of een natuurpark
  • Richt je eigen Club op en beklim samen met je vrienden de online leaderboards
  • Geniet van meer dan 250 races over meer dan 3000 kilometer aan wegen.
  • Tune jouw auto en zorg dat hij er uniek uit ziet!
  • Geniet van de diepgaande verhaallijn
  • Speel in splitscreen multiplayer met 4 spelers lokaal

Specificaties

Genre
Racing, Sport, Arcade
Gesproken taal
Geen gesproken tekst aanwezig
Spelers
1-4
Pegi
3
Schermteksten
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch, Japans
Ondertiteling
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch, Japans