Greyhill Incident - PS5

Greyhill Incident - PS5

Platform

PS4
  • Ervaar een klassiek verhaal over een alien-invasie
  • Onderzoek en ontdek de waarheid
  • Wees op je hoede voor de aliens

Artikelomschrijving

Greyhill Incident is een verhalengedreven Survival-Horror game die zich afspeelt in de vroege jaren '90. Als Ryan Baker, uitgerust met een honkbalknuppel en enkele kogels in zijn betrouwbare revolver, neemt het verhaal je mee door de sfeervolle buurt van Greyhill, die wordt overspoeld door UFO's en Grey Aliens.

De recente toename van paranormale activiteiten in de afgelopen dagen heeft de angstige en nu paranoïde bewoners van Greyhill ervan overtuigd dat de Aliens onder hen zijn. Ze vertrouwen niemand. De kleine buurt van Greyhill durft niet te spreken en uit angst om naar de psychiatrische afdeling te worden gestuurd, vermijden ze om de politie te bellen. Alleen bereiden ze zich voor door hun ramen dicht te timmeren en beginnen ze een buurtwacht.

Ryan Baker probeert de buurt van Greyhill over te steken om een buurman te redden die in ernstige problemen zit. Vind nuttige items, los puzzels op en ontmoet andere mensen terwijl je vecht om de invasie te overleven en Ryan door de buurt te leiden. Sluip door de open gebieden van Greyhill. Onderzoek huizen en schuren en zoek naar munitie terwijl je je een weg baant door het dorp en het Alien complot ontdekt. Ze zijn een constante dreiging terwijl ze proberen mensen uit het dorp te ontvoeren, monsters van alles te nemen, en mensen te onderzoeken en te onderwerpen. Sluip, ren of vecht om Greyhill te doorkruisen en wees op je hoede voor The Greys!

Specificaties

Genre
Schietspel, Vechtspel, Avontuur
Pegi
16