Horse Tales: Emerald Valley Ranch: Limited Edition - PS4

Horse Tales: Emerald Valley Ranch: Limited Edition - PS4

Platform

PS4

Artikelomschrijving

Ga op een paardenavontuur en ontdek het mysterie van het adembenemende Emerald Valley!

Je vakantie bij je tante loopt niet helemaal zoals je verwachtte. De ooit prachtige manege Emerald Valley Ranch, is in verval geraakt. Hoe ga je de manege terugbrengen in de oorspronkelijke staat?

Verlies jezelf in een prachtige omgeving en een spannend verhaal. Ontdek de grote wilde vlaktes die verder reiken dan je fantasie, ontmoet en bevriend de bewoners van het schiereiland. Fok, tem en train paarden – elk paard heeft zijn eigen sterktes en karakteristieken- en doe mee in bloedstollende races!

Geniet van het gevoel van totale vrijheid in een gigantische open wereld. Gallopeer door verschillende schilderachtige landschappen, langs stranden, bossen en prachtige lagunes vol met koraal en meer. Misschien ontdek je wel een paar geheimen als je door de verschillende landschappen rijdt... Tijdens je ontdekkingsritten ontmoet je nieuwe vrienden en voltooi je verschillende opdrachten.

Herstel de geruïneerde manege van je familie tot de vroegere glorie. Herbouw de manege en personaliseer de gebouwen met stallen, ruimtes om je paarden in de verzorgen, diverse benodigdheden en decoraties.

Tijdens je avonturen kom je in aanraking met verschillende dieren en ook met wilde paarden. Leer hoe je ze moet temmen. Elk paard is uniek met verschillende vaardigheden, persoonlijkheden en voorkeuren. Ze hebben ieder hun eigen trainingsbehoeften.

Ontwikkel je vaardigheden als een ruiter, zorg voor je paarden, train ze en fok ze om zo het beste paard van stal te creëren. Door strategisch te fokken kan je de vaardigheden verbeteren van de paarden en krijg je ook unieke vachtkleuren.

Kenmerken:

  • Een paardrij-avontuur in een adembenemende open wereld.
  • Fok de beste paarden met de beste karakteristieken, vachtkleuren en vaardigheden
  • Personaliseer je manege: bouw, verbeter en personaliseer de vervallen manage met een grote hoeveelheid gebouwen en decoraties.
  • Verzamel bouwmateriaal, maak nieuwe vrienden en voltooi opdrachten om je familienaam te redden.

Specificaties

Genre
Avontuur, Simulatie
Gesproken taal
Engels, Spaans, Duits, Frans
Spelers
1
Pegi
3
Schermteksten
Engels, Spaans, Duits, Frans