Human Fall Flat: Dream Collection - PS4

Human Fall Flat: Dream Collection - PS4

Platform

PS4
Switch
PS5

Artikelomschrijving

Maak jouw eigen ‘Human’ en spring, klim en ontwijk alle obstakels om bij het einde van het level te komen in het hilarische platformspel Human: Fall Flat!

Elk droomlevel biedt een nieuwe omgeving waarin je kunt ronddwalen, van landhuizen, kastelen en Aztec-avonturen tot besneeuwde bergen en griezelige, nachtelijke en industriële locaties. Er zijn verschillende routes door elk level en ingenieuze puzzels belonen verkenning en vernuft.

Natuurlijk maken de wiebelende bewegingen van jouw ‘Human’ het niet makkelijk! Of je nu springt, klimt, draagt of zwaait, het kan gemakkelijk misgaan - met hele grappige gevolgen.

Inhoud Human Fall Flat: Dream Collection:

  • Base game Human Fall Flat
  • 23 nieuwe levels
  • 5 stickersheets

Kenmerken:

  • Meer mensen, meer chaos! - Hulp nodig om dat rotsblok op die katapult te leggen of een muur te vernielen? De lokale multiplayer speel je met 2 spelers. Of speel in online multiplayer met maximaal 8 spelers en verander de manier waarop je elk level speelt.
  • Een leeg canvas - Je kunt jouw ‘Human’ aanpassen zoals jij dat wilt, of je er nu een bouwvakker, chef-kok, astronaut of ninja van wilt maken. Kies je hoofd, boven- en onderlichaam en wees creatief met de vele opties waaruit je kan kiezen!
  • Een levendige community - Streamers en YouTubers storten zich op Human: Fall Flat vanwege de unieke hilarische gameplay. Fans hebben de video's meer dan 3 miljard keer bekeken!

Specificaties

Genre
Behendigheid
Spelers
1 - 2
Pegi
3
Schermteksten
Nederlands, Duits, Frans, Engels