LEGO Marvel Super Heroes PS4

Kies je platform

PS4
Op voorraad
€ 24,99
Zet op mijn verlanglijstje
Dit is een vrolijk avontuur dat LEGO-getrouw zowel voor kinderen én volwassenen geschikt is.
Genre:Actie - Avontuur
Gesproken taal:Engels, Frans, Duits, Spaans
Interface:Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Braziliaans-Portugees, Deens, Pools, Russisch
Ondertiteling:Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Braziliaans-Portugees, Deens, Pools, Russisch
Aantal spelers:1-2

Video

Korte omschrijving

LEGO Marvel Super Heroes: een origineel verhaal met alle Marvel helden en schurken erin. Spelers kunnen kiezen uit Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en nog veel meer Marvel personages. Probeer om Loki en andere Marvel schurken tegen te houden voordat ze het Super wapen in elkaar zetten waarmee de macht over de aarde in hun handen zou liggen. Verken LEGO New York en achtervolg ook de Comic Bricks. Bezoek unieke locaties binnen het Marvel universum zoals: Stark Tower, Asteroid M, een verlaten Hydra Base en X-Mansion.

Uitgebreide artikelomschrijving

LEGO Marvel Super Heroes introduceert nu alle superhelden – en schurken – aan jou!

Ontmoet Iron Man, Wolverine, The Hulk, Spider-Man, Captain America, Black Widow, Loki en Deadpool. In deze game sla, slinger en vlieg je door de videogame als de verschillende personages. Iron Man kan vliegen, zweven, raketten schieten en een krachtige superstraal afvuren vanaf de Arc Reactor. Spider-Man schiet spinnenwebben, kan zijn supergevoelige zintuigen gebruiken om objecten te zien die anderen niet kunnen zien, kruipt tegen muren op en kan natuurlijk ook web-slingeren. Captain America kan zijn schild gooien naar vijanden of objecten, of zijn schild in de muur te verankeren zodat er een platform ontstaat, of gebruiken om lasers te blokkeren en zichzelf te beschermen. Hulk... slaat alles kapot! Gebruik nieuwe en krachtige moves met “Big-fig” personages zoals de Hulk en Abomination.

Laat een pad van vernietiging achter terwijl de LEGO muren afbreekt en met je superkracht auto’s omver gooit. Ook biedt deze game je de mogelijkheid om je eigen superheld op maat te maken.


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01