Life in Willowdale: Farm Adventures - PS4

Life in Willowdale: Farm Adventures - PS4

Platform

PS4
Switch
PS5

Online verkrijgbaar voor Steam, PlayStation en Nintendo Switch!

  • Jouw leven in Willowdale begint hier!
  • Bouw het dorp opnieuw op
  • Een avontuur voor jou en je vrienden!
  • Ontdek de vele verhalen van Willowdale en haar dorpsbewoners

Artikelomschrijving

Jouw leven in Willowdale begint hier!

In het eens zo levendige dorpje Willowdale heerst chaos. Penny, de pinnige dochter van de burgemeester houdt niet van het platteland en wil het dorp veranderen in een modern toeristenoord. De dieren krijgen geen aandacht meer en ook de dorpsbewoners voelen zich niet meer thuis in het dorp.

Jouw oom, de burgemeester van Willowdale heeft jouw hulp nodig om Willowdale weer in haar oude glorie te herstellen. Red het dorp door een levendige boerderij op te zetten, gebouwen in het dorp te bouwen en vriendschappen te sluiten met de kleurrijke bewoners Krijg jij het voor elkaar om de vertrokken en inmiddels verwilderde dieren weer terug te brengen naar de boerderij? Ga op avontuur en ontdek het verrassende maar prachtige leven in Willowdale.

Terug naar de natuur, terug naar de basis
Perfectioneer je groene vingers terwijl je de hele dag door werkt om de boerderij in haar oude glorie te herstellen! Van het zaaien en oogsten van verse producten tot het verzorgen van de dieren en het verbeteren van je vaardigheden; er is van alles te doen in Willowdale dat je nu jouw thuis is. 

Bouw het dorp opnieuw op
Er is een grote diversiteit aan prachtige gebouwen in Willowdale zoals de bibliotheek, de groentewinkel, het restaurant en het gemeentehuis. Upgrade gebouwen en ontdek nieuwe bewoners die verschijnen  naarmate je vordert in het verhaal en de game.

Ga op avontuur en verken
Zet je verkennershoed op en houd je verrekijker gereed, want er is zoveel te zien buiten het dorp zelf! Volg de paden buiten de dorp naar de Bloemenvelden, de desolate woestijn, het Vergeten Bos en de Machtige Berg. Wees voorbereid op de uitdagingen die je te wachten staan!

 

Gevaar ligt op de loer
Vergeet niet je zwaard mee te nemen en wees klaar om jezelf te verdedigen tegen de gevaren van de wildernis. Boze en verwaarloosde vijanden liggen op de loer om hun woede op je los te laten! Bereid je voor op verrassende wendingen en ook op monsters die op jou wachten..

Een avontuur voor jou en je vrienden!
Of je nu hard aan het werk bent op je boerderij, of vecht tegen vijanden die het dorp bedreigen... Je hoeft het niet alleen te doen! Nodig een van je vrienden of vriendinnen uit voor een leuke lokale multiplayer-ervaring. Zorg dat jullie het waard zijn de naam Willowdale’s Beschermers te dragen.

Breng de vonk terug naar Willowdale
Willowdale zit vol kleurrijke karakters die wachten om door jou geïnspireerd te worden. Help het dorp op te bouwen, breng de verloren inwoners terug en sluit echte vriendschappen.  Samen zijn jullie sterk!

Willowdale heeft voor elk wat wils
Willowdale biedt alles wat je van een levendig dorp kunt verwachten, jaarlijkse evenementen, lekker eten in het restaurant, vissen vangen bij de vijver of koken in de Pine & Dine, er is altijd wel iets te beleven in het gezellige dorpje Willowdale

Ontdek de vele verhalen van Willowdale en haar dorpsbewoners: Beleef een spannend verhaal waarin jouw acties van invloed zijn op het verloop van de game.

Avontuur is altijd leuker met vrienden: Willowdale is niet de enige plek waar van alles  gebeurt. Ook daarbuiten is genoeg te beleven. Nodig een vriend of vriendin uit en verken samen vanaf de bank in lokale multiplayer de verschillende zones met elk hun eigen karakteristieken, uitdagingen en eindbazen.

Vriendschappen zijn belangrijk! Sluit vriendschappen met de meest uiteenlopende kleurrijke bewoners van Willowdale. Word de beste vrienden en jouw BFF’s gaan voor je door het vuur.  

Specificaties

Genre
Simulatie, Casual, Actie - Avontuur
Gesproken taal
Geen gesproken taal aanwezig
Spelers
1-2
Pegi
7
Schermteksten
Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans
Ondertiteling
Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans