Minecraft Legends - Deluxe Edition - PS4

Minecraft Legends - Deluxe Edition - PS4

Platform

PS4
PS5

Artikelomschrijving

Verening de mobs uit de Bovenwereld en ervaar epische veldslagen in Minecraft Legends!

De corruptie van de Nether door de piglins verspreidt zich over de Bovenwereld en verschroeit alles wat het aanraakt. Ben jij de held die dit glooiende land zal beschermen? Plan je strategie en neem het op tegen de piglins in epische gevechten – maar wees gewaarschuwd: ze vechten altijd terug. Pak overdag de piglins aan en verdedig je bondgenoten na zonsondergang. Verken weelderige biomen vol schatten en gevaren, ontmoet nieuwe vrienden en herenig bekende wezens. Met je bondgenoten aan je zijde hoef je alleen nog maar de wereld te redden.

Verhef je vaandel hoog met de Deluxe Edition, met zes extra in-game skins: een held, vier mounts, en een extra mount skin wanneer die beschikbaar wordt.

Kenmerken:

  • Beleef een epische legende uit het Minecraft-universum en de Bovenwereld zoals je die nog nooit hebt gezien.
  • Vorm allianties met nieuwe vrienden en bekende wezens, en leid dan de aanval in epische gevechten tegen de woeste piglins om de Bovenwereld te verdedigen.
  • Doorkruis een weelderige, dynamische wereld, die rijk is aan grondstoffen en die bij elke speelbeurt anders is.
  • Daag je vrienden uit of werk samen in intense gevechten terwijl je je dorp verdedigt en je eenheden aanvoert om de nederzettingen van je tegenstanders te vernietigen.
  • Gratis upgrade van PS4 naar PS5


Deluxe Edition

Wil je de best geklede held op het slagveld zijn? Vecht tegen de piglin-dreiging in enkele van de beste kledingstukken die de Bovenwereld ooit gezien heeft!

Kleed je held en hun trouwe ros in prachtige kleding met het Minecraft Legends Deluxe Skin Pack, inclusief één helden-skin, vier mount skins, en een extra mount skin wanneer die beschikbaar wordt. Maar houd in gedachten dat deze skins je geen voordeel geven op het slagveld – afgezien van een boost in zelfvertrouwen, natuurlijk!

Specificaties

Genre
Avontuur, Role Playing Game
Gesproken taal
Engels
Spelers
1
Pegi
7
Schermteksten
Engels