Miraculous: Rise of the Sphinx - PS4

Miraculous: Rise of the Sphinx - PS4

Platform

PS4
Switch
PS5

Artikelomschrijving

In Miraculous: Rise of Sphinx heeft de stad Parijs behoefte aan een held… of twee!

Hawk Moth en zijn handlangers hebben een plan beraamd om een gigantisch sentimonster op de stad los te laten en alleen de superhelden misdaadbestrijders Ladybug en Cat Noir kunnen dit plan stoppem voordat het te laat is.

Duik in de magische wereld van Miraculous en neem het op tegen beruchte vijanden uit de animatieserie, maar ook tegen enkele compleet nieuwe bedreigingen. Verbeter je vaardigheden om een einde te maken aan de plannen van Hawk Moth en red de inwoners van Parijs!

Episch single-player avontuur: Kruip in de huid van de tienersuperhelden Ladybug en Cat Noir in een origineel verhaal dat is geïnspireerd op de bekende tv-serie. Gebruik Ladybugs snelle jojo en Cat Noir's magische veelzijdige staf om te zwaaien of te springen!

Speel samen met een vriend: Ervaar de spanning van het samen vechten met een vriend in de lokale coöperatieve multiplayer modus.

Neem het op tegen klassieke schurken: Kom oog in oog te staan met Hawk Moth, Gamer, Weredad, Mr. Pigeon, en zelfs een paar verrassingen!

Upgrade je helden: Verbeter je gadgets om nieuwe moves te ontketenen, en ontmoet je vriend en mentor Master Fu om nieuwe krachten te leren die je in je strijd kunt gebruiken.

Verken de straten van Parijs: Reis door de stad om meer te weten te komen over de alter ego's van Ladybug en Cat Noir, Marinette en Adrien, en praat bij met vrienden om speciale verhaalmomenten vrij te spelen.

Bezoek de Kwami Shop: Ontdek de vele schatten van de Kwami shop en speel onder andere nieuwe muziek en artwork vrij

 

Specificaties

Genre
Actie-avontuur
Gesproken taal
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Spelers
1-2
Pegi
7
Schermteksten
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Ondertiteling
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans