Nickelodeon All-Star Brawl 2 - PS4

Nickelodeon All-Star Brawl 2 - PS4

Platform

PS4

Artikelomschrijving

Nickelodeon All-Star Brawl is terug! Nickelodeon All-Star Brawl 2 heeft een nog uitgebreider rooster aan vechters, nieuwe Supers om tegenstanders de genadeslag uit te delen en een roguelike singleplayer modus. Stap de arena in met nieuwe personages zoals SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Squidward Tentacles (Octo), Jimmy Neutron en nog velen meer!

Nickelodeon All-Star Brawl 2 is vanaf de grond opnieuw opgebouwd en met nieuwe en verbeterde visuals, audio, animaties, modi, levels, mechanics, taunts en moves, waaronder de Supers.

NASB2 start met een unieke campagne met roguelike-elementen. Stel je vaardigheden op de proef terwijl je vecht om Danny Phantom aartsrivaal Vlad Plasmius ervan te weerhouden het Nickelodeon universum over te nemen! Naast de singleplayer modus introduceert de game ook gloednieuwe minigames die je alleen of met vrienden kunt spelen. Ga voor de hoogste scores op het wereldwijde klassement in Pinch the Blimps, Whack-a-Bot en Irken Armada Bootcamp Survival.

Ga de strijd aan met maximaal 4 spelers op elk platform met naadloze crossplay, met verbeterde netcode voor consoles en PC.

Kenmerken:

  • Ontdek het ultieme Nickelodeon vechtspel - met vernieuwde visuals, meeslepende audio, en epische animaties!
  • Verover de arena met een groter en beter vechtersrooster dan ooit tevoren, boordevol unieke personages en speelstijlen.
  • Vecht met oude bekenden en gloednieuwe Nickelodeon helden in de ultieme showdown!
  • Activeer verwoestende Supers en laat je tegenstanders verbijsterd achter terwijl je de overwinning grijpt.
  • Red het Nickelodeon universum van Danny Phantom's aartsrivaal, Vlad Plasmius, en bewijs je vaardigheden in de strijd!
  • Ervaar elke aanval met een volledig ingesproken cast, met stemmen van Tom Kenny en Bill Fagerbakke!
  • Daag jezelf uit met meeslepende minigames, solo of met vrienden!
  • Sluit je aan bij epische gevechten met naadloze crossplay op elk platform, dankzij verbeterde netcode. Nickelodeon vechten was nog nooit zo spannend!

Specificaties

Genre
Actie, Vecht
Gesproken taal
Engels, Frans
Spelers
1 - 4
Pegi
7
Schermteksten
Engels, Duits, Frans
Ondertiteling
Engels, Duits, Frans