Ravensburger Doolhof - PS4

Ravensburger Doolhof - PS4

Platform

PS4
Switch
PS5

Artikelomschrijving

Kun jij je weg vinden door dit spannende, betoverde doolhof? Schuif de gangkaarten, verzamel de meeste schatten en win! Gebaseerd op het internationaal best verkochte bordspel van Ravensburger.

Het mysterieuze doolhof, lijkt spookachtig, de schat was er gewoon, nietwaar? Dat klopt, nu is het ergens anders omdat dit labyrint betoverd is! Durf jij ondanks de betoveringen je schatten te verzamelen?

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk schatten te verzamelen. De schatten zijn te vinden op de doelkaarten die aan het begin van het spel worden uitgedeeld. Met een pion baan je je een weg door het labyrint tot je bij het voorwerp op je kaart komt. Als de doelkaarten weg zijn, wint degene met de meeste schatten!

Dat klinkt makkelijk, maar dat is het zeker niet... Op een paar vaste tegels na zijn de meeste paden en muren beweegbaar! Net als je denkt dat je bijna bij die felbegeerde schatkist, kroon of diamant bent aangekomen, loop je ineens tegen een muur aan. Je medespelers kunnen je dus letterlijk en figuurlijk blokkeren!

Maar het werkt natuurlijk ook andersom. Je kunt de gangkaarten zo verplaatsen dat je zo snel mogelijk bij de schat komt en tegelijkertijd je medespelers dwarsboomt. Win-win dus!

 

Kenmerken:

  • Speel met vrienden en familie in multiplayer voor 2-4 spelers
  • Inclusief 6 verschillende Doolhof-borden, gebaseerd op bestaande versies van het spel, waaronder Doolhof Junior
  • 3 moeilijkheidsgraden en een handleiding voor spelers die nieuw zijn met Doolhof
  • Gebaseerd op het beroemde bordspel waarvan er wereldwijd meer dan 20 miljoen zijn verkocht

Specificaties

Genre
Bordspel, Strategie
Gesproken taal
Nederlands, Engels, Duits, Italiaans, Spaans
Spelers
1-4
Pegi
3