Skull Island: Rise of Kong - PS4

Skull Island: Rise of Kong - PS4

Platform

PS4
Switch
PS5

Artikelomschrijving

Ontdek de legende met Skull Island: Rise of Kong. Ervaar het begin van de jonge wees Kong terwijl hij verandert in de reusachtige gorilla.

In deze third-person action-adventure ga je op zoek naar de ultieme alpha predator: Gaw. Hij is verantwoordelijk voor de dood van je ouders, en jij wilt maar een ding: wraak! Maar voordat je oog in oog komt te staan met Gaw moet je eerst zijn volgelingen verslaan.

Doorkruis het mysterieuze eiland en ontdek de alle geheimen die het eiland te bieden heeft terwijl je moerassen, watervallen, jungles en grotten vol schedels tegenkomt die de flora en fauna van het eiland hun kracht geven.

Kenmerken:

  • Ontketen de woede van Kong en deel verwoestende combo's uit en overmeester de volgelingen van Gaw
  • Gebruik angstaanjagende Kong’s brul en zorg dat vijanden op de vlucht slaan of gebruik je woede en val ze aan met speciale aanvallen.
  • Spring en beklim bergachtig terrein, eilandranken, moerassen, exotische stranden, verborgen grotten en de verschillende terreinen van het jungle-eiland op je zoektocht om de dood van je ouders te wreken.
  • Ontdek de legende van Skull Island terwijl je verzamelobjecten opgraaft, mysterieuze delen van het eiland vrijspeelt en meer te weten komt over de geschiedenis van de eilandbewoners, de exotische flora en fauna en de rijke geschiedenis van de Kongs.

Specificaties

Genre
Actie, Avontuur
Gesproken taal
Engels, Duits, Frans, Spaans
Spelers
1
Pegi
12