Slide Stars: Op Avontuur met Freek Vonk - PS4

Slide Stars: Op Avontuur met Freek Vonk - PS4

Platform

PS4
Switch

Edition

Freek Vonk
Milan Knol

Artikelomschrijving

Speel als Freek Fonk of een van de 20 wereldberoemde influencers in deze spetterende platform game!

Slide Stars is de eerste water-, race- en kleurrijke platformgame waarin jij als Freek Vonk, Milan Knol of een van de 20 wereldberoemde influencers zo snel mogelijk de vele hilarische waterglijbanen afglijdt. Kies jouw favoriete ster, selecteer een van de vele bizarre opblaasfiguren en schiet vervolgens als een komeet door de meest uitdagende waterglijbanen. Of je nu op een banaan, een flamingo of een gevaarlijke haai naar beneden raast, samen met jouw favoriete ster beleef je het avontuur van je leven!

WERELDBEROEMDE INFLUENCERS - Milan Knol, Freek Vonk, Brent & Lexi Rivera en Holly H zijn maar een greep uit de vele sterren waarmee je in Slide Stars een te gek avontuur kan beleven!

MULTIPLAYER - Je kunt natuurlijk als een van jouw meest geliefde influencers spelen maar ook samen met jouw beste vriend of vriendin tegen elkaar in de huid van jullie favoriete ster kruipen.

MULTIPLAYER - Wat is nou leuker dan van de gekste waterglijbanen afrazen? Het samen doen natuurlijk! Speel met een vriend of vriendin op gedeeld scherm en haal de gekste stunts en tricks uit.

BIZARRE WATERPARKEN EN OBJECTEN - Kies uit een van de vele kleurrijke waterparken en glijd, spring of schiet van de glijbanen af op allerlei toffe opblaasbare objecten. Of het nu een boomstam, een vlot, een roze flamingo, een bananenboot of een lama is….niets is te gek!

Speel als jouw favoriete sterren:

★ Milan Knol
★ Prof. Dr. Freek Vonk
★ Alan Stokes
★ Alex Stokes
★ AmusementForce Greg
★ AmusementForce Kes
★ ApoRed
★ Ben Azelart
★ Brent Rivera
★ Demi Rose
★ Doctor Mike
★ Enji Night
★ Enya Wandres
★ Holly H
★ Jeff Seid
★ Kat Wonders
★ Luciano Spinelli
★ Lexi Rivera
★ Sveta Bilyalova
★ Veronica Bielik

Specificaties

Genre
Actie - Avontuur, Platform
Gesproken taal
Geen gesproken tekst aanwezig
Spelers
1
Pegi
7
Schermteksten
Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans
Ondertiteling
Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans