Story of Seasons: Friends of Mineral Town - PS4

Story of Seasons: Friends of Mineral Town - PS4

Platform

PS4
Xbox Series X

Artikelomschrijving

Ontdek het leven op de boerderij in Story of Seasons: Friends of Mineral Town!

Begin jouw leven op de boerderij in Mineral Town, een charmant dorpje omgeven door de natuur. Je bent na vele jaren teruggekeerd om de boerderij van je overleden grootvader in haar oude glorie te herstellen. Zorg voor de gewassen, het vee en nog veel meer terwijl jouw eigen verhaal zich in de loop van de seizoenen ontvouwt.


Zorg voor de boerderij
Maak gebruik van de kracht van de natuur terwijl je de boerderij van je grootvader nieuw leven inblaast, gewassen verzorgt en vee fokt om je brood te verdienen. Met meer dan 20 soorten gewassen om te verbouwen en dieren variërend van alpaca's tot angora-konijntjes, is geen dag hetzelfde!

Sluit vriendschappen met de dorpelingen en verover harten!
Mineral Town zit vol met vriendelijke personages die je willen helpen je weg te vinden in je nieuwe woonplaats. Leer de lokale bevolking kennen en leer hun verhalen kennen terwijl je bezig bent met je dagelijkse leven. En wie weet misschien vind je wel de liefde van je leven!

Er valt nog veel meer te ontdekken!
Of het nu gaat om meedoen aan paardenraces, het vangen van vis of het tonen van je culinaire creativiteit, de drukke kalender vol festivals bewijst dat er geen dag saai is in Mineral Town. Als je op zoek bent naar meer rust, ga dan naar de plaatselijke warmwaterbron, duik diep in de mijnen. Ontdek de wondere geheimen van de seizoenen en het dorp.

Specificaties

Genre
Simulatie