Tchia: Oléti Edition - PS4

Tchia: Oléti Edition - PS4

Platform

PS4
PS5
  • Een tropisch avontuur in een open wereld
  • Een poëtisch coming-of-age verhaal geïnspireerd op Nieuw-Caledonië
  • Je volledig speelbare ukelele is je trouwe metgezel tijdens de hele game, of je nu alleen wat aan het jammen bent of samenspeelt met de andere inwoners van de archipel.
  • Dankzij Tchia's speciale gave kun je in de huid van elk dier of object kruipen. Gebruik je unieke zielsprongvaardigheden om puzzels op te lossen en geheimen te ontrafelen.

Artikelomschrijving

Ga met Tchia mee op een tropisch avontuur in een open wereld, waar ze haar vader probeert te redden uit de klauwen van de wrede tiran Meavora, heerser van de archipel. Klim, zweef, zwem en zeil je een weg van eiland naar eiland terwijl je een physics-gedreven sandbox verkent. Neem het op tegen de stoffen soldaten van Meavora in open gevechten en gebruik je creativiteit om het voordeel te krijgen. Kruip in de huid van elk dier of voorwerp dat je maar tegenkomt, maak nieuwe vrienden en jam op je volledig speelbare ukelele. Een poëtisch coming-of-age verhaal geïnspireerd op Nieuw-Caledonië.

ZIELSPRINGEN: Dankzij Tchia's speciale gave kun je in de huid van elk dier of object kruipen. Bovendien zijn er meer dan 30 dieren en honderden objecten om uit te kiezen, waardoor je kunt rondvliegen als een vogel, de oceaan kunt verkennen als een vis of naar schatten kunt zoeken als een hond! Gebruik je unieke zielsprongvaardigheden om puzzels op te lossen en geheimen te ontrafelen.

VERKENNEN EN RONDREIZEN: Spring en zweef je een weg door een enorme archipel en gebruik het Tricks-systeem voor coole stunts en om te duiken. Hijs de zeilen van je personaliseerbare boot en ga de oceaan op, ontdek blauwgroene lagunes en duik tussen koraalriffen en scheepswrakken.

UKULELE: Je volledig speelbare ukelele is je trouwe metgezel tijdens de hele game, of je nu alleen wat aan het jammen bent of samenspeelt met de andere inwoners van de archipel.

VERHAAL EN MUZIEK: Ga met Tchia op een hartverwarmend avontuur en ontmoet de verschillende personages, geïnspireerd op Nieuw-Caledonische culturen. De volledig geanimeerde tussenfilmpjes ingesproken in de traditionele taal en een originele orkestpartituur met lokale geluiden zorgen voor een onvergetelijke reis in een unieke, meeslepende wereld.

PERSONALISATIE EN ITEMS: Pas de outfit en boot van Tchia aan met honderden ontgrendelbare cosmetische items en ga voor een traditionele look of juist voor iets uitbundigs. Onderweg ontgrendel je ook handige en leuke hulpmiddelen, zoals een zaklamp, katapult, kompas en camera.

NIEUW-CALEDONIË: De wereld van Tchia is geïnspireerd op Nieuw-Caledonië, een klein eiland in de Stille Oceaan en het geboorteland van de medeoprichters van Awaceb. Hierbij is inspiratie gehaald uit de rijke en gevarieerde lokale landschappen, culturen, muziek, talen, folklore en tradities om een fictieve wereld te scheppen waarin een universeel verhaal wordt verteld waar iedereen van kan genieten.

Specificaties

Genre
Actie-avontuur
Gesproken taal
Geen gesproken taal aanwezig
Spelers
1
Pegi
12
Schermteksten
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Ondertiteling
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans