WWI Tannenberg: Eastern Front - PS4

WWI Tannenberg: Eastern Front - PS4

Platform

PS4
PS5

Artikelomschrijving

Oorlogsvoering tussen het Russische rijk en de centraal Europese mogendheden

WWI Tannenberg: Eastern Front brengt de enorme veldslagen van het oostfront in WO1 tot leven! Met online multiplayer tot 40 spelers die vechten om controle te krijgen over de belangrijkste sectoren van het slagveld. Tannenberg biedt een nieuwe ervaring voor zowel first-person shooter-gamers als liefhebbers van geschiedenis.

Tannenberg bevat verschillende spelmodi - waaronder de spannende Manoeuvre-modus die de aard van oorlog aan het oostfront zeer goed weerspiegelt. Hierin strijden 40 spelers strijden over grote gebieden en veranderen de doelen en gevechtslijnen continu. Overleef dodelijke gevechten door samen te werken met je teamleden en door goed gebruik te maken van jouw specifieke vaardigheden. Er is een schat aan historische details, waaronder realistische wapens uit de Eerste Wereldoorlog, authentieke uniformen en speelvelden gebaseerd op echte slagvelden.

De belangrijkste kenmerken van WWI Tannenberg: Eastern Front zijn:

  • Authentieke WO1-sfeer; nauwkeurigheid in alles, van landschappen tot wapens en uniformen
  • Tactische team-based FPS; speel als Russische, Roemeense, Letse, Oostenrijks-Hongaarse, Duitse en Bulgaarse troepen
  • Meer dan 50 wapens, 7 eskadrons, en 9 grote landschappen
  • Weidse landschappen; grote speelvelden met diverse weersomstandigheden van de ijskoude winters tot de zonnige zomers
  • Manoeuvre-modus voor 40 spelers; verover strategische sectoren in massale gevechten
  • Ga niet alleen te strijd aan; squad-gameplay en AI-bots, zodat je op elk moment kunt deelnemen aan epische gevechten

WW1 aan het oostfront
Het is een totale oorlog aan het oostfront! Van artilleriebeschietingen en gifgas tot dodelijke machinegeweren, er zijn veel wapens die je zult moeten leren gebruiken. Het slagveld is levensgevaarlijk – vuur je schoten af, wees alert en sta klaar om op ieder moment de strijd aan te gaan.

Deze historische game speelt zich af rond meren, bossen, bergen en besneeuwde vlaktes van het oostfront en is geïnspireerd door de slag om Tannenberg in 1914, een van de meest iconische omsingelingsgevechten uit de geschiedenis. Spelers zullen ook de authentieke uitrusting onder de knie zien te krijgen die naar het veld zijn gebracht door Russische Frontovik- en Kozakken-eskadrons, de beroemde Letse Schutters of de Roemeense infanterie. Als alternatief kunnen spelers  zich bij de Centralen voegen om te dienen in de Oostenrijks-Hongaarse K.u.K. eenheid, de Duitse infanterie, of in de Bulgaarse eenheid.

Authentieke WO1-setting
De WWI games-serie bevat de games Tannenberg en Verdun (aan het Westfront). Met deze authentieke WO1-shooters kunnen spelers kiezen uit een diverse troepen uit de hele oorlog, en moeten ze vechten voor controle over de steeds veranderende frontlinies.

Specificaties

Genre
Shooter
Spelers
1 (online met maximaal 40 spelers)
Pegi
18
Schermteksten
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans