Yesterday Origins PS4

Kies je platform

Op voorraad
€ 19,99
Zet op mijn verlanglijstje
Dit is een game die er uitziet als een cartoon maar volwassen thema's heeft en veel zwarte humor. Hij is trouwens geheel Nederlands ondertiteld!
Genre:Actie - Avontuur
Gesproken taal:Engels, Frans
Interface:Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Pools, Russisch
Ondertiteling:Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Pools, Russisch
Aantal spelers:1

Video

Korte omschrijving

Speel met het stel John Yesterday en Pauline Petit. Zij gaan op zoek naar een speciale munt, die ze nodig hebben om het ritueel waarmee ze onsterfelijk zijn geworden opnieuw te kunnen doen. Tijdens het ritueel járen terug, is er namelijk iets misgegaan waardoor John iedere keer als hij weer tot leven komt, zijn geheugen kwijt is.

Uitgebreide artikelomschrijving

Yesterday Origins neemt liefhebbers van mysterie en avontuur mee op een reis door de tijd en rond de wereld in een nieuwe productie van de makers van Pendulo de wereldberoemde Runaway sage.

In de avonturengame Yesterday Origins, speel jij als John Yesterday en Pauline Petit, een stel onsterfelijken met een antiekwinkel in Parijs, die een avontuur beleven door de tijd heen en over de hele wereld.

Het verhaal begint met de jonge John die door de Spaanse Inquisitie gevangen wordt gezet wegens tovenarij, hij zal al zijn vernuft moeten aanwenden om aan de gevangenbewaarders te ontsnappen. Dit is het begin van een reeks gebeurtenissen die afwisselend in het verleden en het heden plaatsvinden en die teruggaan naar de oorsprong van John’s zo begeerde onsterfelijkheid. Er is namelijk een probleem aan deze onsterfelijkheid, als John sterft en hij weer terug tot leven komt, heeft hij geen herinneringen meer van zijn vorige leven.

Pendulo Studios
Met meer dan 20 jaar ervaring in story-driven games, is Pendulo succesvol met haar eerste 3D-game, waarbij zij haar onnavolgbare graphics weet te bewaren. Het door het stripverhaal geïnspireerde uiterlijk wordt voor het eerst onderstreept door schitterende visuele effecten, de game maakt gebruik van een 3D engine die onder andere zorgt voor dynamische schaduwen.

De game is volledig gedubt, alle personages zijn voorzien van eigen stemmen daarnaast wordt de game ook gecomplementeerd door een originele soundtrack die is gemaakt door Juan Miguel Martín Muñoz, deze man was eerder verantwoordelijk voor de muziek van andere games van Pendulo zoals: Yesterday, Runaway: A Twist of Fate en Runaway 2: The Dream of the Turtle.


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01