Bratz: Flaunt Your Fashion - PS5

Bratz: Flaunt Your Fashion - PS5

Platform

PS5
Switch

Artikelomschrijving

Belichaam je favoriete Bratz-personage en reis de wereld rond om de ster onder modeverslaggevers te worden. Begin in je woonplaats Stilesville en kies je personage uit de originele Bratz-bende: Yasmin, Cloé, Jade of Sasha. Baan je vervolgens een weg op zoek naar de grootste modeverhalen, voltooi missies om je nieuwe vrienden te helpen en speel ongelooflijke minigames!

Je avonturen nemen je mee naar enkele van de meest stijlvolle plaatsen: Barcelona, Seoul en Fashion Night. Krijg de ultieme primeur voor Bratz Magazine en gebruik je geld om killer outfits te kopen, je personages aan te passen en nieuwe trends te zetten. Je zult je community van fans zien groeien, weggeblazen door je passie voor mode. Maak je klaar om jezelf te uiten en de aandacht te trekken met de Bratz-bende!

 

Kenmerken:

Word lid van de Bratz gang! – Speel als de modeminnende meisjes: Yasmin, Cloé, Jade en Sasha.

Beleef een mode-avontuur – Verken, maak nieuwe vrienden, speel en voltooi quests terwijl je een verslaggever bent voor het coolste tijdschrift.

Zet nieuwe trends – Pas Bratz aan met stijlen die je community versteld zullen doen staan.

Reis de wereld rond – Om de ster van de verslaggevers te worden, reis je van Stilesville naar Barcelona, via Seoul en Fashion Night.

Specificaties

Genre
Avontuur
Gesproken taal
Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans
Spelers
1
Pegi
3
Schermteksten
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans
Ondertiteling
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans