De Smurfen: Missie Vileaf - PS5

De Smurfen: Missie Vileaf - PS5

Platform

PS5

Artikelomschrijving

Smurf in een groots avontuur om het Smurfenbos te redden van de gemene tovenaar Gargamel!

Gargamel heeft een nieuw wapen tegen De Smurfen bedacht: Vileaf. Een giftige plant die Smurfen aantrekt en gevangen neemt!

Om deze vreselijke situatie op te lossen, besluit Grote Smurf een aantal van zijn mede-Smurfen te vragen om hem te helpen de ingrediënten te verzamelen voor een tegengif dat krachtig genoeg is om de Vileaf voor eens en voor altijd uit te roeien en ook de voedselrijke Sarsaparilla-velden veilig te stellen.

Grote Smurf heeft een top Smurfenteam samengesteld dat bestaat uit Smurfin, Potige Smurf, Brilsmurf en Smulsmurf. Om hen te helpen bij deze missie, heeft Knutselsmurf een revolutionaire uitvinding gedaan. Hij heeft de Smurfizer ontwikkeld waarmee onze Smurfhelden de vijanden die ze tegenkomen uit de weg kunnen ruimen. Gewapend met de Smurfizer zal de ontdekkingsreis van onze helden door de verschillende omgevingen een stuk veiliger zijn, of het nu in het bos, de moerassen of zelfs op de gevaarlijkste plek van allemaal is: het laboratorium van Gargamel!

Inhoud Smurftastische Editie:

  • Game op PlayStation 4 (ook geschikt voor PlayStation 5)
  • Stickervellen (11x8,5 cm)
  • Drie Smurfenkaarten (10x15 cm)
  • Sleutelhanger van Grote Smurf (5 cm)

Lalala kom mee naar Smurfenland - Een authentieke Smurfen-ervaring voor jong en oud!

Al jouw favorieten zijn van de partij - Speel als 4 verschillende Smurfen: Smurfin, Potige Smurf, Brilsmurf en Smulsmurf

Bevrijd je mede-Smurfen en red het bos - Gebruik de Smurfizer ook om de met Vileaf besmette planten te genezen

Spring, glijd, duik en zuig op – De Smurfizer is een zeer veelzijdige gadget! Time je aanvallen goed om elk obstakel en vijand te overwinnen

Specificaties

Genre
Actie - Avontuur
Pegi
3