DreamWorks All-Star Kart Racing - PS5

DreamWorks All-Star Kart Racing - PS5

Platform

PS5
PS4
Switch

Artikelomschrijving

Stap in een hilarisch avontuur met DreamWorks All-Star Kart Racing, de ultieme kart-racegame die je meeneemt op een waanzinnige rit waarin je met jouw favoriete DreamWorks-personages de strijd aangaat in razendsnelle karts op spectaculaire circuits.

Race met 20 iconische DreamWorks-karakters zoals Shrek, Po, Tigress (Tijger), Puss in Boots (De Gelaarsde Kat), Hiccup, Astrid, Boss Baby en andere topfavorieten. Race op 20 verschillende circuits van DreamWorks in typerende locaties zoals Shrek's Swamp, New York City Zoo uit Madagascar, Isle of Berk en meer!

Kenmerken:

  • DreamWorks personages - Wie kies je? 20 geliefde DreamWorks-personages met unieke vaardigheden en krachten zoals Shrek, Po, Tigress, Boss Baby, Puss in Boots (De Gelaarsde Kat), Hiccup en Astrid dus het wordt lastig kiezen.
  • Iconische locaties - Race op fantastische circuits die zijn geïnspireerd op je favoriete DreamWorks-films: The Kingdom of Far Far Away van Shrek, Bergen Town van Trolls, Baby Corp. van The Boss Baby, New York City Zoo van Madagascar en meer.
  • 20 Geweldige Karts – Unieke karts die passen bij de unieke DreamWorks-personages! Geef je eigen draai aan de kart met honderden onderdelen en accessoires om een level verder te gaan!
    Trolls als racehosts & power-ups: Poppy, Branch (Knoest), Barb, Cooper en anderen uit de kleurrijke wereld van de DreamWorks Trolls zijn niet alleen als je gastheren voor elke race, maar bieden je ook unieke power-ups. Verzamel ze om tijdens elke race met je mee te rijden voor speciale verrassingen!
  • Magische paden: Raak magische schakelaars op de baan aan om verborgen snelkoppelingen te ontdekken. Verleng deze magische paden door meer schakelaars in serie te raken!
  • Meerdere racemodi: Geweldige online en split-screen lokale multiplayer zorgen voor non-stop actie en plezier!

Specificaties

Genre
Race
Spelers
1 - 4
Pegi
3
Schermteksten
Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans