Five Nights At Freddy's: Help Wanted 2 - PS5

Five Nights At Freddy's: Help Wanted 2 - PS5

Platform

PS5

Artikelomschrijving

Ontdek of jij hebt wat nodig is om een Fazbear Entertainment Superstar te worden!

Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2 is het vervolg op de angstaanjagende VR-ervaring die de iconische horrorfranchise nieuw leven inblies. Als gloednieuwe medewerker van Fazbear moet je bewijzen dat je hebt wat nodig is om uit te blinken in alle aspecten van het beheer en onderhoud van de pizzeria.
Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2 is compatibel met zowel PlayStation 5-consoles als PS VR2-hardware. PS VR2 is NIET VERPLICHT om te spelen.
Belangrijkste functies:
- Ga als VIP backstage om Roxanne Wolf & de S.T.A.F.F Bots te helpen zich klaar te maken voor hun optredens in de Pizzaplex Salon!
- Ga naar de Fazcade en geniet van klassieke spellen zoals Bonk-a-Bon en Fazerblast! Kijk of je alle highscores kunt overtreffen!
- Verzorg dingen achter de schermen in het Alleen Personeel gedeelte van de Pizzeria. Verleen eerste hulp aan patiënten die zich niet helemaal lekker voelen en help animatronics bij het uitvoeren van routinediagnoses en onderhoud.
- Met onze Food Prep-cursussen krijg je de wettelijk voorgeschreven hoeveelheid waarde voor het bereiden van voedsel in het Pizzaplex. Ervaar alle geneugten van het bereiden van voedsel op hoge snelheid en maak je klaar om hongerige bots te voeren!
- Ga naar de kassa om onze E-ticketattracties uit te proberen, zoals Captain Foxy's Cowboy Adventure! Tijdens deze luchtige boomstamrit zweef je door het oude westen als een revolverheld op zoek naar buit!
- En tot slot, als je geen angst hebt, duik dan in de wereld van onze Sister Location! Deze speciale minigames zijn VR-versies van klassieke ervaringen uit Five Nights at Freddy's: Sister Location. Deze tot leven gebrachte fan-favorieten beloven net zo leuk als angstaanjagend te zijn!
Dus waar wacht je nog op? Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2 accepteert nu sollicitanten voor alle functies, met onmiddellijke ingang.

Specificaties

Genre
Avontuur, Horror
Pegi
12
Schermteksten
Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans
Ondertiteling
Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans