Moorhuhn Crazy Chicken: Shooter Bundle - PS5

Moorhuhn Crazy Chicken: Shooter Bundle - PS5

Platform

PS5

Artikelomschrijving

Maak je klaar, richt, en schiet op Moorhun door de eeuwen heen! Ervaar twee games gecombineerd in één bundel. Speel in singleplayer of multiplayer en schiet op die gekke kippen!

Crazy Chicken: Wanted

Howdy Partner, welkom in het Wilde Westen. Het is chaos in Gun City. Bandiet-kippen hebben de vorige sheriff de stad uitgejaagd. In dit eens zo rustige stadje, is niemand meer veilig. Jij bent de nieuwe sheriff en het is aan jou om de rust en orde te herstellen door alle vijandige kippen uit te schakelen.

Crazy Chicken: Remake

De originele Moorhuhn, waarschijnlijk de gekste en meest bekende kip in de wereld, is terug en het jachtseizoen is geopend! Word de kippenjager, en schiet op kippen terwijl het beeld van links naar rechts beweegt en zoek naar power-ups. Hoe moeilijker de kippen zijn om te raken, hoe meer punten ze waard zijn!

Kenmerken:

  • Verschillende game modi - Speel in singleplayer, schiet zoveel mogelijk kippen om de meeste punten te behalen om jouw record te verbreken. In 1 vs. 1 duel strijden 2 spelers tegelijkertijd om meer kippen te jagen dan de tegenstander, binnen 90 seconden. In lokale multiplayer spelen 2 tot 4 spelers om de beurt om te zien wie sneller en gerichter kan schieten!
  • Snelheid - Kies een van de drie snelheidsopties voor maximaal resultaat.
  • Ranglijst - Verbeter je eigen top score of neem het op tegen vrienden en spelers van over de hele wereld voor de top positie in de ranglijsten.
  • Online/Offline - Speel hoe en wanneer jij wilt. Geen internet verbinding is vereist om te spelen. Enkel voor wanneer je jouw score wilt registreren op de wereldwijde ranglijsten en om scores van andere spelers te zien.

Over Moorhuhn / Crazy Chicken - Met meer dan 15 miljoen games verkocht wereldwijd behoort Moorhuhn misschien wel tot één van de meest bekende, en succesvolle, videogame-karakters. Met de Moorhuhn Shooter Bundle is ’s werelds gekste kip terug en is het jachtseizoen geopend in Wanted en de remake van het originele Moorhuhn spel! Kom ook bij de Moorhuhn-club!

Specificaties

Genre
Arcade, Shooter
Spelers
1-4
Pegi
3
Schermteksten
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans