Paperman: Adventure Delivered - PS5

Paperman: Adventure Delivered - PS5

Platform

PS5
PS4
Switch

Digitaal verkrijgbaar voor Steam, PlayStation en Nintendo Switch!

  • Wissel tussen 4 postbezorgers en maak gebruik van hun unieke vaardigheden!
  • Speel in totaal met 4 spelers in lokale splitscreen multiplayer
  • Een klassieke collectathon-avontuur

Artikelomschrijving

Maak kennis met Paperman en zijn team! Ga op zoek naar de verloren post in deze platform-avonturengame. Verken een kleurrijke wereld, ontrafel geheimen en versla de hebzuchtige draak.

EEN FEEST MET EEN GOUDEN RANDJE

Het postkantoor van Paperman is erin geslaagd om 1 miljoen bezorgingen te doen! Om deze bijzondere prestatie te vieren, heeft het postkantoor besloten speciale gouden enveloppen te versturen naar haar trouwste klanten. 

Op een avond dat de draak televisie zit te kijken, ziet hij het nieuws over de gouden brieven. Hebzuchtig als hij is, gebruikt de draak zijn oude magie om het postkantoor aan te vallen en alle post te stelen, inclusief de gouden brieven om toe te voegen aan de enorme berg goud die hij al bezit. Paperman en zijn team zullen er alles aan doen om de post terug te halen en te bezorgen!


MAAK KENNIS MET JE TEAM

Speel als elk van de vier unieke postbezorgers en wissel van personage om gebruik te maken van hun unieke vaardigheden. Paperman, onze held, gooit brieven als projectielen en kan korte afstanden teleporteren. Express is het snelste personage en zorgt voor de meest dringende leveringen. Scrolly zweeft zorgeloos door de lucht, met zijn trouwe veer is hij in staat de hoogste platformen te bereiken. Het laatste lid van het team is Carl, die wel een tegen een stootje kan, hij levert de zwaarste pakketten met grote zorg!

WERELDWIJDE BEZORGING
Vind de verloren post in 3 totaal verschillende werelden. Je eerste bestemming brengt je naar een tropisch eiland vol standbeelden, waar je ontdekt waarom het Manyfaced Island wordt genoemd. Reis vervolgens naar de woestijn en verken piramides in de Valley of Sand. De derde wereld, Winding Peak, zal al jouw vaardigheden op de proef stellen. Hier kom je veel parkour-platforms tegen, kies het juiste personage om je bestemming te bereiken.

DE POST IS ZOEK

Verken elke wereld en probeer de gouden enveloppen te vinden. Sommige locaties zijn onbereikbaar voor bepaalde personages en vereisen andere skills om alle geheimen te ontrafelen! Elke wereld heeft optionele enveloppen voor je om te vinden en zelfs unieke voorwerpen voor elk personage! In een echt collectathon-avontuur moet je elke hoek van de wereld verkennen om alle collectibles te vinden!

 

EXTRA HULP

De hebzuchtige draak krijgt hulp van zijn handlangers, maar jij kunt ook hulp inschakelen! Speel met totaal 4 spelers in lokale splitscreen multiplayer en help elkaar in dit co-op avontuur!

Specificaties

Genre
Actie, Avontuur, Platform
Gesproken taal
Geen gesproken taal aanwezig
Spelers
1-4
Pegi
3
Schermteksten
Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans , Japans
Ondertiteling
Geen ondertiteling aanwezig