Poker Club - PS5

Poker Club - PS5

Platform

PS5

Artikelomschrijving

Welkom bij Poker Club. Leef als een poker-pro in de meest complete pokersimulatie ooit gemaakt met Ultra-HD 4K-beelden en adembenemende raytracing!

Sluit je aan bij een community van online spelers die voor de top gaan en hou je voortgang bij in meer dan 10 soorten Texas Hold'em-toernooien. Of je nu al een ervaren pokerspeler bent of voor het eerst aan de tafel zit, hier kun je jouw speelstijl perfectioneren en grote beloningen winnen!

Meer manieren om te spelen - Til je spel naar een hoger niveau met meer dan 10 soorten Texas Hold’em-toernooien, waaronder freezeouts, shootouts, super-turbo's, bounties en meer. Speel online tegen andere spelers in de community of maak zelf een spel aan met je eigen regels.

Win samen - Word lid van een club en werk samen met vrienden en spelers uit de hele wereld om beloningen te winnen, gedeelde doelen te halen en je club in niveau te laten stijgen.

Word een prof in PCC Poker Tour - Maak vordering van spellen in achterkamertjes tot belangrijke evenementen met grote prijzen in de PCC Poker Tour. Pas jouw prof aan en haal de top.

Blijf spelen - Zet alles op alles tijdens online toernooien en doe mee aan exclusieve geplande evenementen om kleding en accessoires vrij te spelen.

Extreem realistisch - Van de kleinschalige kelder van Ralph's Pizzeria tot de verbluffende Intensity Arena. Speel in prachtige omgevingen, met beelden in Ultra-HD 4K met volledige real-time ray tracing-ondersteuning.

Let op, dit spel is enkel online te spelen. Een internetverbinding is vereist.

Specificaties

Genre
Simulatie, Strategie
Gesproken taal
Engels
Spelers
2-6 (online)
Pegi
18
Schermteksten
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch
Ondertiteling
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch