Rainbow High: Runway Rush - PS5

Rainbow High: Runway Rush - PS5

Platform

PS5
PS4
Switch

#LetYourTrueColorsShine

Artikelomschrijving

Welkom in de wereld van Rainbow High. Alles draait hier om creativiteit, mode en vriendschap. Als je het op Rainbow High kunt maken, kun je het overal maken.

Zo te zien heb je zojuist je eerste kunstopdracht gekregen. Het thema is 'Alles is kunst'. Speel als je favoriete Rainbow High-personages Ruby, Poppy, Sunny, Jade, Skyler en Violet. Gebruik hun unieke talenten en werk samen om jullie beste werk tot nu toe te presenteren. Het team met het beste idee krijgt de kans om een groot schoolproject te plannen. Het is tijd om je fantasie de vrije loop te laten en iets briljants neer te zetten.

Er zijn zoveel plekken op Rainbow High waar je inspiratie kunt vinden voor je eerste opdracht. Ga op ontdekkingstocht door de hele school. Begin in het atrium en bewonder de majestueuze eenhoorn, luister dan naar de nieuwste roddels van de leerlingen in de gemeenschappelijke ruimtes. Verken de gangen van het woongedeelte, bezoek Sunny's slaapkamer en check de leerlingenlounge, waar je videogames kunt spelen of selfies kunt maken. Ga naar de Regenboogclub, naar de eerste verdieping om leuke materialen te zoeken in het atelier en meer.

Terwijl je aan je opdracht werkt, verzamel je regenboogdiamanten en vind je aanwijzingen om regenboogkluisjes te openen. Help je vrienden bij hun creatieve zoektocht en gebruik de unieke talenten van de verschillende personages om de coolste outfits te ontgrendelen.

Dit project wordt #intens en zal jullie vriendschap op de proef stellen. Help deze BFF's met het overwinnen van hun verschillen. Je kunt het!

  • Speel als Ruby, Poppy, Sunny, Jade, Skyler en Violet.
  • Gebruik jullie unieke talenten om je eerste opdracht te voltooien.
  • Vind aanwijzingen, verzamel regenboogdiamanten en ontgrendel de coolste outfits.
  • Ontdek de klaslokalen, de slaapkamers van de leerlingen, de Regenboogclub en meer.

Specificaties

Genre
Avontuur
Spelers
1
Pegi
3
Schermteksten
Nederlands, Engels, Frans