Squirrel With A Gun - PS5

Squirrel With A Gun - PS5

Platform

PS5
Beschikbaar op 31-12-2024

Artikelomschrijving

Een eekhoorn, met een vuurwapen. Speel als een schattig knaagdier en terroriseer de buurt op jacht naar gouden eikels in deze maffe sandbox-shooter en puzzel-platformgame. Verzet je met klauw en tand, en vuurwapens, tegen de Agents om uit een geheime ondergrondse faciliteit te ontsnappen.

Verzet je met klauw en tand, en vuurwapens

Ontdek waartoe een boze eekhoorn in staat is met een vuurwapen in zijn pootjes (of alleen met zijn pootjes) en hoever deze pluizige deugniet gaat om zijn eikels te verzamelen. Ontsnap uit een geheime ondergrondse faciliteit en versla de Agents. Upgrade je wapens en zoek de andere geheime bunkers om elitebazen uit te schakelen en zelfs tanks op te blazen. Wissel van wapens en probeer alle 12 soorten vijandelijke eliminaties uit.

Los ingewikkelde puzzel op om gouden eikels te verzamelen

Ga creatief om met je wapenarsenaal en gebruik de terugslag van wapens voor een boost om zo door unieke puzzeluitdagingen te komen en alle gouden eikels te verzamelen. Verzamel genoeg gouden eikels om verborgen delen van het spel te ontgrendelen.

Leef je uit in een sandbox voor eekhoorns

Verken de wereld vanuit het perspectief van een eekhoorn of rij rond in je speelgoedauto. Val de buurt lastig of laat je aaien door nieuwsgierige voorbijgangers. Help ze in ruil voor beloningen (of overval ze gewoon) en speel cosmetische voorwerpen vrij om je eigen stijl te creëren.

Specificaties

Genre
Actie, Avontuur
Gesproken taal
Engels
Spelers
1
Pegi
18
Schermteksten
Engels
Ondertiteling
Engels