The Ascent - PS5

The Ascent - PS5

Platform

PS5

Artikelomschrijving

The Ascent is een solo en co-op action-shooter RPG, die zich afspeelt op Veles, een volgepakte cyberpunkwereld.

Welkom bij The Ascent Group arcology, een op zichzelf staande door bedrijven gerunde metropool, die zich hoog in de lucht uitstrekt en gevuld is met wezens uit de hele melkweg. Je speelt als een arbeider, tot slaaf gemaakt door het bedrijf dat jou en alle anderen in je district bezit. Je krijgt dingen voor elkaar, welke ondergeschikte taak er ook gegeven wordt. Op een dag, terwijl je op een routineopdracht wordt gestuurd om gebruik te maken van je vaardigheden met een cyberdeck, word je plotseling gevangen in een draaikolk van catastrofale gebeurtenissen.

De Ascent Group, het grootste megabedrijf ter wereld, wordt om onbekende redenen gesloten, waardoor de geautomatiseerde beveiligingssystemen in de war raken. Het voortbestaan van uw district wordt bedreigd: rivaliserende bedrijven proberen toe-eigening af te dwingen en misdaadsyndicaten willen hun handel in uitbreiding van de zwarte markt stimuleren. Je moet de wapens opnemen om te voorkomen dat ze de controle grijpen en aan een nieuwe missie beginnen om erachter te komen waar het allemaal mee begon.

Verken de wereld van Veles, alleen of met maximaal drie vrienden, om erachter te komen wat er is gebeurd. Je klim door de arcologie leidt je over het pad van de meest indrukwekkende vijanden, maar ook onverwachte allianties. Pas het uiterlijk, de vaardigheden en vaardigheden van je personage volledig aan om je speelstijl te evenaren en plunder verschillende wapens en uitrusting naarmate je sterker wordt.

Kenmerken:

  • Solo of co-op: Speel de hele game alleen of werk samen met maximaal drie vrienden in lokale of online co-op.
  • Explosieve shooter: Richt laag of hoog, wissel van wapen en rust dodelijke gadgets uit, zoek dekking en gebruik de vernietigbare omgevingen in je voordeel en blijf je tactiek aanpassen terwijl je nieuwe vijanden tegenkomt.
  • RPG elementen: Pas je personage aan met cyberware die bij je speelstijl past. Wijs nieuwe vaardigheidspunten toe terwijl je een level omhooggaat en probeer verschillende augmentaties om je vijanden op nieuwe creatieve manieren uit te schakelen.
  • Een levendige cyberpunkwereld: Ontmoet nieuwe bondgenoten en vijanden en vind buit terwijl je de bruisende wereld van The Ascent en zijn brede scala aan districten verkent, van de diepe sloppenwijken tot de hogere luxe sferen.

Specificaties

Genre
Actie, Avontuur
Gesproken taal
Engels
Spelers
1-4
Pegi
18
Schermteksten
Engels
Ondertiteling
Engels