The Walking Dead Destinies - PS5

The Walking Dead Destinies - PS5

Platform

PS5
PS4
Switch

Bepaal het lot van jouw favoriete personages uit de hitserie AMC’s The Walking Dead in The Walking Dead Destinies!

Artikelomschrijving

Bepaal het lot van jouw favoriete personages uit de hitserie AMC’s The Walking Dead in The Walking Dead Destinies!

Jouw avontuur begint als deputy sheriff Rick Grimes, je wordt wakker in een ziekenhuis omringd door de hordes zombies. Verzamel bondgenoten en vecht je een weg door deze apocalyps. Onderweg bezoek je iconische locaties uit de serie zoals Atlanta, de boerderij van de familie Greene, de gevangenis, Woodbury en andere locaties uit de eerste 4 seizoenen van de hitserie.

Vorm het lot van je team en personages uit de serie door je eigen keuzes te maken in het verhaal. Wie blijft overleefd het en wie niet? Het is aan jou om te beslissen of je de route van AMC’s The Walking Dead wilt volgen, of jij een alternatieve tijdlijn creëert in deze met zombies overspoelde post-apocalyptische wereld.

Kenmerken:

  • Het lot ligt in jouw handen - Geef een eigen draai aan het verhaal van AMC's The Walking Dead door je eigen keuzes te maken. Red je de schurk? Vermoord je de held? Één ding is zeker, je zal moeten leven met de gevolgen…
  • Sla, beuk en schiet - Versla hordes zombies in third-person met verschillende wapens, waaronder knuppels, katana's, revolvers, jachtgeweren en kruisbogen.
  • Stel je droomteam samen - Stel je team samen, kies uit meer dan twaalf iconische personages uit AMC's The Walking Dead, waaronder Rick, Shane, Michonne, Carol, Daryl en meer.
  • Overleef de apocalyps - Beheer schaarse items, zoek wapens en munitie en verbeter diverse vaardigheden van je groep om te overleven.
  • Een ervaring vol spanning - Verdedig je kamp, red overlevenden en vecht door middel van stealth en gevechten.

Specificaties

Genre
Avontuur, Actie
Gesproken taal
Engels
Spelers
1
Pegi
18
Schermteksten
Engels, Duist, Frans, Spaans, Italiaans