Train Sim World 2: Rush Hour - Deluxe Edition - PS5

Train Sim World 2: Rush Hour - Deluxe Edition - PS5

Platform

PS5

Artikelomschrijving

NEEM DE CONTROLE!
Perrons vol met passagiers en steeds meer treinen om aan de groeiende vraag te voldoen; het is spitsuur. Neem de controle over propvolle treinen en navigeer in het drukke netwerk, en controleer continu seinen terwijl je een weg baant van station naar station - vechtend om steeds op tijd te zijn en kostbare vertragingen te vermijden in Train Sim World 2: Rush Hour.

AUTHENTIEKE ROUTES
Verken de drukste passagierslijn in de VS met Boston Sprinter, neem het op tegen de hectische Londense forens en beheers verschillende Duitse diensten op Nahverkehr Dresden.

ICONISCHE TREINEN
Klim in de cabine van officieel gelicentieerde locs en treinen, waaronder de ‘Cities Sprinter’ van Amtrak, de Gatwick Express BR Class 387, de BR 442 van Deutsche Bahn en vele andere.

AANPASSINGSTOOLS
Word creatief en voeg een persoonlijke noot toe aan je locomotieven met de Livery Designer (Treinontwerper). Gebruik de Scenario Planner (Scenarioplanner) om te rijden met wat je wilt, waar je wilt, wanneer je wilt.

Routes in deze Deluxe Edition
Boston Sprinter • Londense forens • Nahverkehr Dresden • Bakerloo Line • Schnellfahrstrecke Köln-Aachen • Sand Patch Grade

Specificaties

Genre
Simulatie
Gesproken taal
Engels, Frans, Duits
Spelers
1
Pegi
3
Schermteksten
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Ondertiteling
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans