Trinity Trigger - PS5

Trinity Trigger - PS5

Platform

PS5
Switch

Artikelomschrijving

Trinity Trigger is een action role-playing game die de look en feel van iconische RPG's uit de jaren 90 combineert met de nadruk op snelle, dynamische gevechten.

Spelers nemen de controle over drie jonge helden terwijl ze proberen het lot te tarten en het continent Trinitia te redden. Ze worden vergezeld door de Triggers, vreemde wezens met het unieke vermogen om te transformeren in acht soorten wapens die spelers onder de knie moeten krijgen als ze hopen te slagen in hun zoektocht.

Speel alleen of met maximaal twee vrienden via lokale co-op, verken diverse biomes, dungeons, bedenk strategieën om vijandelijke zwakheden uit te buiten en verander je lot!

Beheers de wapens van de goden— Los puzzels op en versla vijanden alleen of met vrienden in lokale co-op terwijl spelers de kerkers van elke Arma doorkruisen, torens gemaakt van de gevallen wapens van de goden.

Ontdek het mysterie van Trinitia's— Onthul verborgen passages door elk laatste stukje van Trinitia's diverse biomes te verkennen en praat met stedelingen voor aanwijzingen om de zwaarbewaakte geheimen in deze bossen, woestijnen, sneeuwvelden en meer te onthullen.

Keer het tij van het gevecht — Maak deskundig gebruik van het wapenwiel in de strijd om tijdens de vlucht te wisselen tussen acht wapentypes. Elke vijand heeft een zwakte en het vinden en exploiteren hiervan is de sleutel tot de overwinning.

Gemaakt door een team met ervaring
Trinity Trigger is gemaakt met een groep RPG ontwikkelaars met jaren aan ervaring, waaronder specialist in “world building” Yuki Nobuteru (Secret of Mana), character designers Raita Kazama (Xenoblade), Hashida Atsuko(Pokémon),  scenarist Yura Kubota (OCTOPATH TRAVELER) en componist Hiroki Kikuta (Secret of Mana).

Specificaties

Genre
RPG
Gesproken taal
Engels, Japans
Spelers
1
Pegi
12
Schermteksten
Engels, Japans
Ondertiteling
Engels