UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves - PS5

UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves - PS5

Platform

PS5
PS4

Artikelomschrijving

UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves is een action-brawler die jou in de schoenen plaatst van de legendarische robot: Grendizer.


In een ver sterrenstelsel heeft het Vega-rijk zijn oog laten vallen op de planeet Fleed, in de hoop krachtige radioactieve ertsen te delven die hen onbeperkte macht zouden geven om het sterrenstelsel te regeren. Ze waren geslaagd in hun missie en hadden de eens weelderige planeet omgetoverd tot een woestenij zonder leven. Echter, in hun verovering hebben ze per ongeluk de koninklijke familie van Fleed uitgeroeid, enkel Duke, de laatst bekende overlevende, achterlatend.

Uit angst voor zijn leven had Duke een krachtige Combat Robot genaamd Grendizer gestolen en was gevlucht naar de veiligheid van de Aarde. Daar had hij vrede en rust gevonden, in de hoop een nieuw leven te beginnen weg van de gevaren van de Vega-krachten. Maar de vrede was van korte duur, aangezien het rijk hem had ingehaald en de Aarde dreigde binnen te vallen om haar inwoners tot slaaf te maken.

Om de Aarde te verdedigen, was het enige overgeblevene de krachtige robot Grendizer die Duke had meegenomen vanuit Fleed. Toch, zou de Grendizer niet genoeg zijn om de macht van de Vega-krachten te verslaan. Daarom moest Actarus, de bekwame piloot van Grendizer, opstaan en de Aarde verdedigen tegen de naderende invasie.
Met Grendizer tot zijn beschikking zou Actarus het hele Vega-leger aankunnen, vechtend totdat hij ze allemaal had vernietigd.

De strijd die voor hem lag, zou hevig zijn, maar Actarus zou niets uit de weg gaan om de planeet te beschermen die hij nu zijn thuis noemde.

Kenmerken:

  • Ontdek voor het eerst het verhaal van Grendizer en Umon Daisuke in een originele Grendizer-game
  • Authentiek aan de serie ontmoet je bekende personages, bezoek je iconische locaties en neem je het op tegen de vijanden uit de serie
  • Voer de iconische aanvallen van de robot uit en upgrade deze gedurende de game
  • Een volledig geremasterde soundtrack zorgt dat Grendizer eigentijds en geweldig klinkt

Specificaties

Genre
Actie, Avontuur, Vecht
Spelers
1
Pegi
12
Schermteksten
Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans