Whisker Waters - PS5

Whisker Waters - PS5

Platform

PS5

Artikelomschrijving

Wat Whisker Waters onderscheidt van andere RPG-games is de unieke en creatieve focus op vissen. Spelers zullen een verscheidenheid aan visgereedschappen en -technieken gebruiken om de semi-open wereld te verkennen, missies te voltooien en een breed scala aan verschillende vissen te vangen. Elke vis heeft zijn eigen unieke gedrag, waardoor de viservaring uitdagender en lonender wordt dan ooit tevoren.

LAAT UW VISSERIJVAARDIGHEDEN ONTWIKKELEN
In tegenstelling tot elk ander spel, maakt Whisker Waters vissen tot de ster van de show! Gebruik coole visgereedschappen om allerlei unieke vissen te verkennen en te vangen. Elke vis heeft zijn eigen trucjes, waardoor het spannend en de moeite waard is!

GEMAKKELIJK TE SPELEN, MOEILIJK TE BEHEERSEN
Of je nu een professionele visprofessional bent of net begint, dit spel heeft voor ieder wat wils. Berg je zwaarden op en leer uitdagingen op te lossen met slimme vistechnieken!

MAAK VRIENDEN EN HELP ANDEREN
In Whisker Waters leven katten, beren en vogels in harmonie samen. Sluit je bij hen aan, sluit vriendschap met de lokale bevolking en help ze. Ontvang geweldige beloningen en ontgrendel coole uitrusting die je tijdens je reis kunt gebruiken!

MAAK JE SPECIALE KAT
Maak je Cat-personage uniek voor jou met talloze coole dingen om uit te kiezen. Pas je unieke avonturier aan en laat hem zien!

REGIO'S DIE LEVEN MET LORE
Bij elke beurt wacht er een nieuw hoofdstuk. Elke regio is anders en heeft zijn eigen verhaal, dat je uitnodigt om deel uit te maken van het verhaal vol avontuur, mysterie en kameraadschap. Ontrafel deze verhalen en laat hun betovering deel uitmaken van je reis.

Over het geheel genomen is Whisker Waters een must-play voor zowel fans van RPG’s als visspellen. Dus pak je hengel en begin aan het avontuur van je leven in de betoverende wereld van Whisker Waters!

Specificaties

Genre
Dieren, Minigames
Spelers
1
Pegi
7
Schermteksten
en | es | fr | nl
Ondertiteling
en | es | fr | nl