WWI Isonzo: Italian Front Deluxe Edition - PS5

WWI Isonzo: Italian Front Deluxe Edition - PS5

Platform

PS5

Artikelomschrijving

Ervaar WWI aan het Italiaanse Front

Het is een totale oorlog aan het Italiaanse front! Van machinegeweren en sluipschuttersschilden tot geweergranaten, er zijn veel elementen die je moet leren gebruiken. Het slagveld is levensgevaarlijk – vuur je schoten af, wees alert en sta klaar om op ieder moment de strijd aan te gaan.

  • Tactische multiplayer-FPS: Kies zorgvuldig je rol en uitrusting uit om dit unieke gevecht op grote hoogte te overleven.
  • Authentieke WO1-sfeer: Net zoals WWI Verdun en -Tannenberg is ook WWI Isonzo gebaseerd op levensechte gevechten. Kies uit diverse klassen en vecht voor controle over de steeds veranderende frontlinies,
  • Bouw een weg naar de overwinning: Plaats je eigen prikkeldraad, zandzakken, loopgraafperiscopen en nog meer! Een goed tactiek is de sleutel tot overwinning.
  • Gezichten van de oorlog: Kies uit diverse uniformen, accessoires en hoofddeksels om iedere klasse eigen te maken. Als finishing touch kun je zelfs je eigen snor kiezen. Dat zit wel snor!

Met de Deluxe Edition ontgrendel je drie extra cosmetische pakketten compleet met uniformen, snorren en gezichtsitems.

WWI aan het Italiaanse front
Deze historische game speelt zich af in het bergachtige gebied van de Alpen. De setting is geïnspireerd op de twee jaar durende strijd om de controle over de Isonzo-riviervallei. Kies de kant van het Italiaanse Koningrijk, of de Oostenrijks-Hongaarse dubbelmonarchie en neem deel aan historische offensieven. Van de Zesde Slag om de Isonzo tot de Strafexpeditie.

Authentieke WO1-setting
De WWI games-serie bevat de games Isonzo (Italiaanse front), Tannenberg (aan het Oostfront) en Verdun (aan het Westfront). Met deze authentieke WO1-shooters kunnen spelers kiezen uit een diverse troepen uit de hele oorlog, en moeten ze vechten voor controle over de steeds veranderende frontlinies.

Specificaties

Genre
Shooter
Gesproken taal
Geen gesproken taal aanwezig
Spelers
1
Pegi
18
Schermteksten
Engels
Ondertiteling
Geen ondertiteling aanwezig