Spirit of the Island: Paradise Edition - PS5

Spirit of the Island: Paradise Edition - PS5

Platform

Inhoud Paradise Edition:

  • Tourist Guide
  • Stickers

Artikelomschrijving

Spirit of the Island is een prachtige en ontspannende life sim met online samenspel dat zich afspeelt op een tropisch eiland.

Je avontuur begint op een ver eiland, diep in een tropische archipel. Wat ooit bekend stond als welvarende vakantiebestemming heeft nu alleen nog herinneringen aan haar vergane glorie – en het is aan jou om het weer tot leven te wekken!

Bouw je eigen boerderij, verzorg planten en dieren, maak heerlijke gerechten, en verzamel grondstoffen. Verken alle 14 eilanden van de archipel en leer de lokale bevolking kennen terwijl je op een lange reis gaat die je zal helpen je verleden te herontdekken!

 

Kies hoe je je tijd besteed
Er is meer dan genoeg te doen in Spirit of the Island – maakt niet uit hoe je je tijd besteed. Je doet altijd ervaring op, ontgrendelt nieuwe recepten en wordt steeds efficiënter in wat je doet.

Op weg naar een toeristisch paradijs
Trek toeristen aan om de economie van je eiland te verbeteren. Stel schatten die hebt gevonden ten toon, of bouw winkels om streekproducten te verkopen. Iedere bezoeker is op zoek naar iets anders, dus wees niet bang om te improviseren!

Samen sta je sterker
Speel online met twee spelers in een speciale coöperatieve modus met een unieke verhaallijn. Je kunt zelfs grondstoffen die je hebt gevonden meenemen naar je multiplayer-wereld.


De archipel bruist!
Ontmoet meer dan 14 unieke personages met elk hun eigen verschillende eigenaardigheden. Ga lang genoeg met ze om, en wie weet vind je uiteindelijk de liefde van je leven.

Nooit een saaie dag
Met jaarlijkse gebeurtenissen zoals verjaardagen, Oceaandag en je eigen unieke evenementen is er altijd iets leuks aan de hand, dus houd je kalender in de gaten!

Inhoud Paradise Edition:

  • Tourist Guide
  • Stickers

Specificaties

Genre
Simulatie
Spelers
1
Pegi
7
Schermteksten
Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans
Ondertiteling
Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans