Chess Ultra - Switch (Code in a Box)

Chess Ultra - Switch (Code in a Box)

Platform

Switch Box Code

Artikelomschrijving

De ultieme schaakervaring op de Nintendo Switch!

Maak kennis met het meest adembenemende schaakspel ooit gemaakt! Chess Ultra biedt verbluffende beelden, vloeiende online multiplayer en Grootmeester-goedgekeurde AI om de ultieme schaakervaring te bieden. Verken een scala aan gedetailleerde omgevingen en kies uit een selectie iconische schaaksets die zijn ontworpen met zowel de moderne als de traditionele schaker in gedachten. Of je nu een beginner bent of een veteraan van het geweldige spel, Chess Ultra heeft iets te bieden voor spelers van alle leeftijden en niveaus.

Schaken zag er nog nooit zo goed uit! - Chess Ultra bevat fantastische omgevingen en prachtige schaaksets

Verschillende manieren om te spelen - Speel tegen de computer op 10 verschillende Grootmeester-goedgekeurde levels. Kies uitgebreide klok-opties, waaronder Klassiek, Blitz en Marathon (ook beschikbaar tijdens online multiplayer)

Verbeter jouw vaardigheden - Pronk met je vaardigheden in meer dan 80 schaakpuzzels. Met de uitgebreide tutorials kan je jouw spel verder verbeteren.

Speel tegen de wereld - Ervaar de intuïtieve, vernieuwde lokale en online multiplayer, beide met ELO-ratingsysteem. Neem deel of toeschouw officiële Ripstone-toernooien!

 

Let op, dit artikel betreft een “Code in a Box” product. Dit betekent dat de verpakking enkel een code bevat en geen cartridge. Deze code is te verzilveren in de Nintendo eShop, hiervoor is een internetverbinding vereist.

Specificaties

Genre
Puzzel, Casual, Strategie
Gesproken taal
Geen gesproken tekst aanwezig
Spelers
1-2
Pegi
3
Schermteksten
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Russisch
Ondertiteling
Geen ondertiteling aanwezig