Ravensburger Memory - Switch (Code in a Box)

Ravensburger Memory - Switch (Code in a Box)

Platform

Switch Box Code

Artikelomschrijving

Het oorspronkelijke geheugenspel van Ravensburger. 
Het spel dat generaties bij elkaar brengt en vreugde geeft! Iedereen kent het, iedereen houdt ervan: geen enkel ander spel brengt vrienden en familie bij elkaar en slaagt, jong en oud het spel brengt iedereen bijeen.

Het doel van het spel is dat de speler twee kaarten uitkiest, als ze overeenkomen mag je ze houden, en nog twee kaarten onthullen. Als de kaarten verschillen leg ze terug en geef je de beurt een de volgende speler. De speler die aan het eind de meeste kaarten heeft gespaart, is de winnaar!

Er wordt vaak gekozen voor 24 kaartjes. Je kunt ook een ander aantal kiezen, als je het moeilijker wilt maken kies speel je het spel op een wat hoger level. Het spelletje Memory is wereldberoemd en ook gelijk één van de simpelste gezelschapsspellen ooit. Wist je dat kinderen vaak beter zijn in Memory dan volwassenen? Het korte termijn geheugen van kinderen werkt namelijk erg goed. Dit maakt het een leuk gezelschapsspel voor jonge gezinnen.


Kenmerken

  • Diverse kaartensets: schattige babydieren, grappige monsters, beroemde bezienswaardigheden, historische personen en nog veel meer
  • Oorspronkelijk memory® en nieuwe varianten met afbeeldingen, geluiden en grappige grafische effecten
  • Opwindend memory®-avontuur met 750 levels en 5 nieuwe speltypen
  • Het aantal kaarten beïnvloedt de spelduur en de moeilijkheid
  • Solo- of multiplayermodus voor maximaal 6 spelers

Specificaties

Genre
Puzzel
Spelers
1-6
Pegi
3