Toki - Switch (Code in a Box)

Toki - Switch (Code in a Box)

Platform

Switch Box Code

Artikelomschrijving

Toki gaat weer op avontuur! De cultgame, het actie/platformspel dat oorspronkelijk in arcades uitkwam in 1989, maakt een comeback in een nieuwe, zeer aap-achtige versie! Volledig met de hand getekend en met een nieuwe soundtrack

Toki de strijder leeft rustig in de jungle, samen met zijn geliefde Miho. Dan duiken de wrede voodoo-heks Vookimedlo en de gemene demon Bashtar uit het niets op. Ze ontvoeren Miho en veranderen de arme Toki in een chimpansee! Hij is nu harig, traag en nonchalant geworden! Zijn geliefde zal zich absoluut veel zorgen maken...

Vind de legendarische moeilijkheid terug in deze arcade klassieker
"Insert coin"… opnieuw en opnieuw, om tot het eind van het avontuur te komen! Hebben de arcadekasten je geruïneerd? Dan is het nu tijd om het goed te maken en te spelen onder comfortabelere omstandigheden, maar wel nog steeds met een even veeleisende gameplay! Nieuwelingen zullen echter een nieuwe, minder uitdagende, modus waarderen.

Een echte Remake, uitgevoerd met meesterhanden
De game is helemaal opnieuw met de hand getekend door Philippe Dessoly, illustrator strips en videogames. Indertijd werkte hij aan de Amiga-versie van Toki, in 1991. Dankzij zijn tekeningen komt Toki mooier en gekker dan ooit terug.De muziek, volledig opnieuw opgenomen met een oorkest door de componist Raphaël Gesqua, combineert de retro geschiedenis van Toki met deze moderne uitgave. Deze bekroonde musicus componeerde eerder de muziek van zo'n honderdtal videogames.

Let op, dit artikel betreft een “Code in a box” product. Dit betekent dat de verpakking enkel een code bevat en geen cartridge. Deze code is te verzilveren in de Nintendo eShop, hiervoor is een internetverbinding vereist.

Specificaties

Genre
Arcade
Gesproken taal
Geen gesproken tekst aanwezig
Spelers
1
Pegi
7
Schermteksten
Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Portugees
Ondertiteling
Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Portugees