AO International Tennis Xbox One

Op voorraad
€ 49,99
Zet op mijn verlanglijstje
Speel AO International Tennis solo, met zijn twee of speel met 4-spelers in spannende Double matches!
Genre:Sports

Video

Korte omschrijving

Doe mee aan de International Grand Slam met AO International Tennis voor de Xbox One.

Uitgebreide artikelomschrijving

AO International Tennis is het meest geavanceerde tennis game dat ooit is geproduceerd. Het combineert volledig realistische spelers met een decennium aan historische opnamegegevens die hun AI verbeteren, zodat ze net zo spelen als in het echt.

Bovendien maken de uitgebreide carrière-, toernooi- en onlinemodus dit het meest diepgaande tennisgame die ooit gemaakt is en zet een nieuwe standaard voor wat een tennisspel kan bieden aan fans. Speel voor de titel van verschillende gelicenseerde Singles, Doubles of Mixed Doubles modes. Deze Doubles zijn te spelen met maximaal 4-spelers.  Of daag de wereld uit vanuit het comfort van je woonkamer. Met de volledige online leaderboards kan je je voortgang en je win/verlies record volgen zodat je extra kan opscheppen bij je vrienden.

Artificial Intelligence

Op basis van tien jaar baltraceringsgegevens gedragen spelers zich zoals ze in het echte leven zouden doen. Dit breidt verder uit naar aangepaste animaties per speler met iconische bewegingen. Elke officiele gelicenseerde speler lijkt niet alleen echt, maar beweegt en slaat net zoals het in het echt zou gebeuren. Als aanvulling op de authenticiteit van professionale tennisspelers werden 3D-scans en opnames gemaakt van alle bewegingen om ervoor te zorgen dat het spel aanvoelt, beweegt en eruit ziet alsof je een tenniswedstrijd op televisie zit te kijken.

Maak je eigen locaties

Verbeter elke modus met aangepaste stadions die op een unieke locatie zijn gemaakt door jezelf of door anderen in de community. Van je plaatselijke tennisbaan tot een beroemde internationaal stadion. Met de editor kan je talloze elementen aanpassen! Maak volledige locatie met meerdere tennisbanen. Pas de hoofd-, buiten- en showbanen aan terwijl je je droomstadion aanmaakt.

Maak je eigen spelers
Je hebt toegang tot een wereldwijde database met door gebruikers gemaakte spelers! Met de Player Creator kan je jezelf creëren met behulp van de in-game editor. Met de PlayFace™ technologie kun je een foto van jezelf digitaal toevoegen aan AO International Tennis speler. Stap de tennisbaan op met een speler die precies op jou lijkt! Elke foto kan worden gebruikt om gelijkenissen te creëren die levensecht en authentiek eruit zullen zien. Dit kan je zien aan de gescande gelicenseerde spelers. Ga vervolgens online en download de spelers die door andere gebruikers zijn gemaakt. De community van AO International Tennis biedt een selectie spelers die groter is dan de echte professionele tours!

Kenmerken AO Tennis voor Xbox One:

  • Speel de Australian Open - AO International Tennis is de officiële licentie game van de Australian Open. Neem de titel in Singles, Doubles of Mixed Doubles.
  • Gelicenseerde spelers and Stadia - Tientallen volledig gelicentiëerde mannelijke en vrouwelijke spelers, waaronder Rafael Nadal en Angelique Kerber in erkende tennisstadia zoals de Rod Laver Arena.
  • Harde baan, klei of gras - Speel op je favoriete oppervlak, elk heeft een aparte speelstijl en heeft verschillende uitdagingen.
  • Artificial Intelligence - Op basis van tien jaar baltraceringsgegevens van Australian Open-kampioenschapswedstrijden gedragen spelers zich zoals ze in het echte leven zouden doen.
  • Motion capture - Professionele spelers zijn 3D gescand en beweging vastgelegd om het meest authentieke tennisspel tot nu toe te brengen.
  • Carrière modus - Begin als een ster, of werk je weg vanaf het begin, klim omhoog in de rankings, helemaal naar #1 in de wereld
  • Speel online - Daag de wereld uit en word wereldkampioen vanuit je woonkamer!
  • Player Creator - Uitgebreide Player Creator staat je toe om jezelf of iemand anders in het spel te creëren.
  • Customization - Uitgebreide kleding collective, Stadium en Logo creaties. Breng elk element die je maar wilt van het echte leven naar de game voor maximale aanpassingen en authenticiteit.


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01