Batman Arkham Knight GOTY Xbox One

Op voorraad
€ 29,99
Zet op mijn verlanglijstje
Genre:Actie-avontuur
Gesproken taal:Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Interface:Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Pools, Braziliaans-Portugees, Russisch
Ondertiteling:Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Pools, Braziliaans-Portugees, Russisch
Aantal spelers:1

Video

Korte omschrijving

De Batman Arkham Knight: Game of the Year editie voor Xbox One geeft je de complete evaring van het laatste hoofdstuk van de Batman Arkham-reeks. In deze ultieme en langverwachte game neemt Batman je mee en sta je oog in oog met de últieme bedreiging. Gotham City wordt wederom bedreigd en jij moet haar beschermen, als Batman heb je namelijk gezworen dat de stad ongerept zou blijven. In Arkham Knight keert de Scarecrow keert terug en voegt hij zich bij Penguin, Two-Face en Harley Quinn, die samen als doel hebben The Dark Knight voor altijd uit te schakelen. Daarnaast verschijnt ook de Arkham Knight ten tonele, een nieuwe badguy die Batman voor eens voor altijd moet uitschakelen.

Uitgebreide artikelomschrijving

Batman Arkham Knight is de afsluitende, laatste game in de Batman Arkham-serie! De game is bloedstollend spannend. De Game of the Year Edition bevat:
- Batman - Arkham Knight game
- Alle Season Pass DLC
- Batman V Superman Batmobile Pack

Stap in de Batman-achtbaan en onderga het verhaal waarin je geen idee hebt wat precies te verwachten. Batman Arkham Knight valt in de categorie psychologische thriller en de wereld zal een paar keer flink op zijn kop staan. Één van de badguys tegen wie je het op moet nemen is, Scarecrow, een oude bekende.

In Arkham Asylum heb je al een voorproefje gekregen van wat hij in zijn macht heeft. Het is geen must, maar het spelen van voorgaande Batman games heeft door dit soort verwijzingen toegevoegde waarde. De game bevat meerdere verwijzingen naar Arkham Asylum en Arkham City. Per nieuwe Batman Arkham game zijn er nieuwe vijanden toegevoegd. Dit is in Arkham Knight niet anders, maar ook oude bekenden passeren wederom de revue. Denk bijvoorbeeld aan medics die gevallen vijanden weer op de been helpen. Nieuw is dat Batman zelf nu ook wapens kan oppakken.

In Batman Arkham Knight wordt de Batmobile geïntroduceerd. Met deze iconische bolide kun je nu de hele stad verkennen, uiteraard kun je tijdens het verkennen ook snel omschakelen om de strijd aan te gaan met diverse vijanden.>

Als je de game uitspeelt wacht jou nog de “New Game Plus” modus, hierin doorloop je nogmaals de game maar dan op een hogere moeilijkheidsgraad, durf jij de "Knightmare" uitdaging aan?


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01