Dying Light Enhanced Edition Xbox One

Op voorraad
€ 24,99
Zet op mijn verlanglijstje
Aantal spelers:1-4

Video

Korte omschrijving

Overleef de zombie apocalyps in de meest complete edition van Dying Light op de Xbox One

Uitgebreide artikelomschrijving

Dying Light is een first-person zombie survival game, waarin er een grote focus wordt gelegd op het parkour element. Dit houd in dat je op hoge snelheid over bussen, auto’s, muren en hekken moet klauteren om de zombies zo te ontlopen!

Wat Dying Light heel uniek maakt, los van de prachtige graphics, het grote verschil in gameplay tussen dag en nacht. Overdag is het namelijk nog te doen om door de straten te rennen, opzoek naar goederen of wapens (ook al krijg je hier ook al de nodige weerstand). Maar ´s nachts wordt het echter extreem gevaarlijk en lastig om door de stad te bewegen, omdat de zombies veel sterker, agressiever en alerter worden.  Maar los van de zombies zijn er ’s nachts nog veel gevaarlijkere schepsels… geïnfecteerde jagers, zombieleiders met speciale krachten  de zogeheten volatiles!

Kortom, overdag ben jij de jager en zij de prooi, maar ’s nachts draaien de rollen om…

Los van de gameplay heeft Dying Light ook een sterk verhaal wat alles bij elkaar houdt. Met een grote focus op de politieke spelletjes tussen de verschillende personages leer je de andere overlevers echt kennen.

Ook brengt Dying Light verschillende interessante multiplayer modi met zich mee, waarin je vele challenges kan volbrengen, drie vrienden uit kan nodigen om samen de complete verhaallijn kan spelen, samen zombies kan neerknallen, en zelfs zelf een krachtige zombie genaamd de “Night Hunter” kan worden!

Inhoud The Enhanced Edition:

  • Inclusief Dying Light the Following; een geweldige expansie op het originele spel. Ga van de stad naar het platteland, waar je het respect van de lokale bevolking zal moeten verdienen. Ontrafel het mysterieuze geheim van de regerende sekte!
  • Voertuigen! De nieuwe driving skill is toegevoegd, samen met een all-terrain dirt buggy.  Deze ATV is overigens ook volledig aanpasbaar met stickers, verf en uitbreidingen
  • Ontdek en gebruik nieuwe parkour moves
  • Meer vuurwapens
  • Verbeterde AI voor vijanden
  • Een nieuwe moeilijkheidsgraad; Nightmare. Daag jezelf nu nog verder uit!


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01