Guardians of the Galaxy: The Telltale Series Xbox One

Nog maar 3 op voorraad
€ 24,99
Zet op mijn verlanglijstje
Avonturengame die geschikt is voor de wat oudere gamer.
Genre:Actie - Avontuur
Gesproken taal:Engels
Interface:Engels, Frans, Duits, Spaans, Arabisch, Braziliaans-Portugees, Russisch, Chinees
Ondertiteling:Engels, Frans, Duits, Spaans, Arabisch, Braziliaans-Portugees, Russisch, Chinees
Aantal spelers:1

Video

Korte omschrijving

Beleef een uniek avontuur met Marvel's The Guardians of the Galaxy: The Telltale Series voor Xbox One. Deze adventuregame telt 5 episodes en gebruikt als bron de Marvel Comics. Speel met al je favoriete Guardians zoals Star-Lord, Gamora, Drax the Destroyer, Rocket Raccoon en de altijd “spraakzame” Groot.

Uitgebreide artikelomschrijving

Na een epische strijd ontdekken de Guardians een artefact met onbeschrijflijke krachten. Elk van de Guardians heeft zo zijn of haar eigen motieven om dit unieke relikwie te willen. Maar, zij zijn niet de enige. Eer is ook nog een meedogenloze vijand die voor niks zal stoppen totdat hij het artefact heeft bemachtigd.

Van de aarde naar de Milano tot aan Knowhere en daarbuiten, plaatst dit vijfdelige episodische avontuur je midden in de actie van een origineel Guardians of the Galaxy avontuur! Deze Season Pass Disc bevat Episode One en gratis toegang tot de vier nog te verschijnen episodes. De vier nog te verschijnen episodes zijn te downloaden zodra ze beschikbaar zijn. Let op, voor het downloaden van de diverse volgende episodes is een internetverbinding vereist.

Episodes:

  • Episode 1: Tangled up in Blue
  • Episode 2: Under Pressure

 

Over Telltale Games:
Het team van Telltale Games bestaat uit mensen die ooit allemaal hebben gewerkt bij LucasArts. LucasArts stond bekend om hun point-and-click adventure games en maakte hiermee furore in de jaren ‘90. Ontwikkelaar Telltale Games brak pas echt door toen zij in 2012 binnen 20 dagen 1 miljoen exemplaren van The Walking Dead: A Telltale Games Series verkochten.

Sindsdien is het bedrijf hard gegroeid en zijn er licenties verworven om ook Telltale games te maken van andere populaire licenties zoals Borderlands, Game of Thrones, The Wolf Among Us, Minecraft en zelfs Batman.

De games van Telltale worden gekenmerkt door een unieke grafische stijl die altijd onderscheidend is, de gameplay bestaat vaak uit het maken van keuzes die directe invloed hebben op het verloop van het spel. De Telltale games worden uitgebracht in de vorm van episodische content. Dit wil zeggen dat de game in losse delen (afleveringen) wordt uitgebracht, tevens wordt er ook een disc uitgebracht met daarop alle afleveringen dit heet de Season Pass Disc.


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01