Hitman 2 Xbox One

Kies je platform

Xbox One
PS4
Nog maar 1 op voorraad
€ 34,99
Zet op mijn verlanglijstje
Wij raden je aan een level meerdere malen op verschillende manieren te spelen zo haal je het meeste uit de game!
Genre:Actie-avontuur
Aantal spelers:1

Video

Korte omschrijving

Hitman 2 op de Xbox One is hét vervolg in de reeks award-winnende Hitman games en is beter dan ooit tevoren. Met talloze nieuwe mogelijkheden om het doelwit uit te schakelen was het nog nooit zo spannend om een huurmoordenaar te zijn!

Uitgebreide artikelomschrijving

Agent 47 is weer terug; en meer vast besloten dan ooit om de ongrijpbare Shadow Client en zijn handlangers om zeep te helpen! Maar wanneer hij achter de waarheid van zijn verleden komt, verandert alles…

In Hitman 2 baan jij je een weg door verschillende prachtige omgevingen, van de zonnige straten en gezellige clubs van Miami, naar een racecircuit, tot de weelderige jungles van Zuid-Amerika! Er zijn ook ontzettend veel mogelijkheden toegevoegd om je doel te bereiken; zo kan je héél stilletjes sluipen, jezelf vermommen als een ober en opgemerkt een pand infiltreren, maar ook met een automatisch geweer voor een luide aankomst zorgen! Of toch iets ertussenin? Het ligt allemaal in jouw handen!

Hitman 2 wordt in tegenstelling tot zijn voorloper uit 2016 in één keer volledig uitgebracht, in plaats van het “afleveringen” systeem. Hierdoor hoef je niet te wachten op het volgende hoofdstuk in het verhaal, en kan je gelijk al genieten van de volledige game.


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01