LEGO Batman 3 Beyond Gotham Xbox One

Op voorraad
€ 24,99
Zet op mijn verlanglijstje
LEGO Batman 3 is hét vervolg op LEGO Batman: The Videogame en LEGO Batman 2: DC Super Heroes. Zorg dat je de andere games niet gemist hebt en maak jouw LEGO serie compleet.
Genre:Actie - Avontuur
Gesproken taal:Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Braziliaans-Portugees
Interface:Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Braziliaans-Portugees, Deens, Pools, Russisch
Ondertiteling:Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Braziliaans-Portugees, Deens, Pools, Russisch
Aantal spelers:1-2

Korte omschrijving

Batman en Robin keren terug in LEGO Batman 3! Samen met Wonder Woman, Superman en onder andere Green Lantern vecht je om de vernietiging van Gotham City tegen te gaan. De griezelige Joker en Lex Luthor zijn echter vastbesloten de stad ten onder te laten gaan, dus doe je best! LEGO Batman 3 bevat nieuwe vaardigheden: gamers vliegen, gebruiken krachtkostuums en gebruiken bijvoorbeeld de Batmobiel.

Uitgebreide artikelomschrijving

In deze game vecht je voor het eerst met Batman én zijn bondgenoten in de ruimte. Ook speel je in de verschillende Lantern Worlds, zoals Zamaron en Odym. Speel met meer dan 150 unieke personages, allemaal met verbazingwekkende krachten en vaardigheden. In LEGO Batman 3 vind je leden van de Justice League en BIG LEGO figuren, zoals Cyborg, Solomon Grundy en meer. Batman 3 bevat een unieke verhaallijn met nieuwe plots en verassende wendingen. Personages vermommen zich, Brainiac kan iemands gedachten besturen maar ook de kracht van de Lantern Rings brengen een hele nieuwe draai aan bekende personages. En je dacht ze nog wel te kennen.. LEGO Batman is dus terug, en hoe! In een geheel nieuw en actie gevuld avontuur! Neem het samen met de superhelden van DC Comics op tegen de Brainiac. Deze kwade schurk heeft namelijk een ruimtestation overgenomen en wilt deze gebruiken om de aarde op te blazen. Door de krachten van de Lantern Rings te gebruiken wilt Brainiac werelden krimpen om zo toe te voegen aan zijn verzameling van miniatuur steden uit het universum. Stop hem vandaag nog!


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01