LEGO Marvel Super Heroes 2 Xbox One

Kies je platform

Xbox One
PS4
Op voorraad
€ 27,99
Zet op mijn verlanglijstje
Dit is alweer het tweede deel van LEGO Marvel Super Heroes!
Genre:Actie - Avontuur
Gesproken taal:Engels, Frans, Duits, Spaans
Interface:Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Braziliaans-Portugees, Deens, Pools, Russisch
Ondertiteling:Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Braziliaans-Portugees, Deens, Pools, Russisch
Aantal spelers:1-2

Video

Korte omschrijving

Neem het op tegen Kang de Veroveraar met je favoriete superhelden en superschurken in het tweede deel van LEGO Marvel Super Heroes! In LEGO Marvel Super Heroes 2 voor de Xbox One reis je door verschillende werelden en tijdperken en met een splinternieuwe modus ga je de uitdaging aan tegen je vrienden of familie in één van de strijdarena’s!

Uitgebreide artikelomschrijving

Het zal eens tijd worden! Speel mee met je favoriete superhelden en superschurken uit verschillende tijdperken en werelden. Neem het op tegen tijdreiziger Kang de Veroveraar in het gloednieuwe, originele avontuur LEGO Marvel Super Heroes 2 voor de Xbox One!

Speel als Guardians of the Galaxy, Spider-Man, Thor, Hulk, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Carnage, Green Goblin en nog veel meer andere Marvel-superhelden en -schurken in deze kosmische strijd in de tijdloze stad Chronopolis! Doorkruis landen (van het oude Egypte tot het Wilde Westen, de planeet Hulk en New York City in 2099) en vervoer voorwerpen of personages door de eeuwen heen! Met de nieuwe battlemodus kunnen vrienden en familieleden tegen elkaar spelen in een reeks thematische uitdagingen en strijdarena's!


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01