Scribblenauts: Showdown Xbox One

Kies je platform

Xbox One
PS4
Nog maar 3 op voorraad
€ 17,99
Zet op mijn verlanglijstje
Ook leuk om met meerdere spelers te spelen, maximaal tot 4 spelers. Let wel dat iedere speler een eigen controller nodig heeft, hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.
Genre:Puzzel, Party-game
Gesproken taal:Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Portugees
Aantal spelers:1,2,3,4

Video

Korte omschrijving

Ben jij creatief, heb jij een oneindige fantasie en kun je de bekende humor van Scribblenauts wel waarderen dan is Scribblenauts™ Shodown het puzzel dance spel voor jou.

Uitgebreide artikelomschrijving

Scribblenauts™ Shodown biedt veel speelplezier waarbij creativiteit en fantasie zeker van pas komen. Daarnaast zit het spel ook vol met de welbekende humor die we van Scribblenauts™ gewend zijn en waar wij dol op zijn. Hou je van een beetje competiviteit dan kun je nu ook je vrienden en je familie uitdagen! In deze snelle party speel-wijze kun je je eigen creativiteit op de proef stellen. Of je nou een beginner bent of al gevorderd iedereen beleefd hier veel plezier aan. In deze Shodown-modus kun je maximaal met vier spelers spelen. Ben jij een strategische speler en ook creatief? Daag dan anderen of de computer uit en test je vaardigheden.

Voor de woordspelletjes moet het beste voorwerp of personage uit het uitgebreide Scribblenauts™-woordenboek met meer dan 30.000 woorden worden gehaald om een tegenstander te overtreffen.

In de snelheidspelletjes wordt de speler die het eerst een bepaalde opdracht voltooid beloond. Je vorderingen worden op een spelbordachtige kaart weergegeven.

Er zijn diverse manieren om een achterstand in te halen, dus iedereen heeft de kans om te winnen. Hierdoor blijft het spannend tot het einde!

Kenmerken Scribblenauts™ Shodown voor de XBox One
• Speel alleen of tegen maximaal vier vrienden* in de Shodown-stand en ga voor de overwinning door je creatieve vaardigheden te gebruiken en je kaarten strategisch te spelen.
• Ga de strijd aan met een vriend of speel tegen de computer in de Versus-stand.
• Ga helemaal los in de Sandbox-wereld: creëer alleen of met een vriend alles wat je maar wilt in de acht verschillende Sandboxlevels.
• Speel honderden gekke kostuums en voertuigen vrij en creëer je eigen Scribblenaut.

*Let op als je met meerdere personen speelt dan heeft iedereen wel zijn eigen controller nodig


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01