Beyond a Steel Sky - Beyond a Steelbook Edition - Xbox Series X / Xbox One

Beyond a Steel Sky - Beyond a Steelbook Edition - Xbox Series X / Xbox One

Platform

Xbox Series X
PS4
Switch

Artikelomschrijving

Beyond a Steel Sky is een dramatische, humoristische cyberpunkthriller waarin boeiende puzzels een verhaal aansturen dat zich afspeelt in een dynamische spelwereld die reageert op de acties van de speler.

Ontdek een baanbrekende 3D-avonturenthriller, die zich afspeelt in een AI-gedreven toekomst. Ondermijn de wereld, hack het systeem en los de samenzwering op om verwoestende waarheden te ontdekken.

Jij speelt als Robert Foster. Bij een brute aanval is een kind ontvoerd. Je hebt gezworen hem terug naar huis te brengen. Maar het pad heeft je geleid van je eigen woonplaats naar Union City, één van de laatst overgebleven megasteden in een wereld die wordt geteisterd door een woedende oorlog en een politiek klimaat dat staat op instorten…

Inhoud Limited Edition:

  • Beyond a Steel Sky game
  • Beyond a Steel Sky unieke Steelbook® met art van Dave Gibbons
  • Stickervel
  • Originele soundtrack (digitaal)

Ontdek Union City - Een dynamische wereld, bevolkt door eigenzinnige personages gedreven door motivaties die de speler kan ondermijnen. In combinatie met een unieke hacktool komen er meerdere oplossingen voor puzzels voort uit de keuzes van spelers.

Ontrafel duistere samenzweringen – Een verhaal met hedendaagse thema's zoals: sociale controle, AI en continu (camera)toezicht.

Intelligente puzzels - De puzzels zijn verweven in het verhaal om een ​​meeslepende spelervaring te bieden.

Een unieke stijl - Prachtig gedetailleerde werelden in stripboekstijl, ontworpen door de legendarische striptekenaar Dave Gibbons (Watchmen)

 

Specificaties

Genre
Actie - Avontuur