Retro-Bit

Retro-Bit® is het retro gaming merk! Wij bieden klassieke controllers aan die werken op computers en Mac systemen door middel van een USB-aansluiting, maar ook de klassieke controllers voor de Nintendo Entertainment System (NES), Super Nintendo Entertainment System (SNES), Nintendo 64 (N64), Nintendo GameCube (NGC) en de Sega Mega Drive zitten in ons assortiment.

Naast de vele accessoires in ons Retro-Bit® assortiment bieden wij ook consoles aan die in staat zijn bestaande cartridges af te spelen. Met de Retro-Bit® Super Retro Trio Plus is het zelfs mogelijk om cartridges van alle drie de consoles te spelen. De Retro-Bit® Res+ biedt ondersteuning voor de klassieke NES games.Retro-Bit® kopen

Blaas je oude collectie cartridges nieuw leven in met de Retro-Bit® consoles of geef je game ervaring die echte retro boost met een van de vele accessoires uit het assortiment.

Misschien goed om te weten: wij versturen jouw bestelling gratis op als het bestelbedrag hoger is dan €20,-! Als je helemaal klaar bent klik je op jouw winkelwagentje. Heb je een kortingscode weten te bemachtigen? Dan is dit het moment om deze in te vullen! Klik op de button onderaan met BESTELLEN erop. Je gaat nu naar de checkoutpagina waar je je bestelling controleert, je gegevens invult en je betaalmiddel selecteert. Momenteel betaal je met iDealCredit Card of in België met Mister Cash maar binnenkort komen hier nog veel meer betaalmogelijkheden bij! Als je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden kun je jouw bestelling plaatsen. Mindscape neemt jouw bestelling direct in behandeling. Bestel je voor 16:00 uur? Dan haalt PostNL of DHL jouw bestelling vandaag nog op en leveren ze het morgen bij je af! Is er sprake van een pre-order? Dan leveren wij het product op de dag van de release datum.

Heb je nog vragen over onze service, het bestelproces of over Retro-Bit®? Neem dan gerust contact met ons op via support@mindscape.nl of bel ons op +31(0)20 260 02 04!