Bekijk de gruwelijkste Halloween games en sta klaar voor een monsterlijk avontuur!

Het draait allemaal om het hebben van een enge hoeveelheid plezier.
Halloween is verreweg de griezeligste tijd van het jaar, waarin mensen allerlei soorten horror omarmen.
Dit zijn de Halloween-videogames waarvan je misschien het licht wilt aandoen, omdat ze behoorlijk spookachtig zijn.

 

Fobia: St. Dinfna Hotel

Bezoek het St. Dinfna Hotel, berucht om haar mysterieuze verdwijningen en paranormale activiteiten, en volg het verhaal van Roberto Leite Tropes. Tijdens dit avontuur ontdekt Roberto een mysterieuze camera die verschillende tijdlijnen onthult. De vondst van het mysterieuze camera wordt niet in dank afgenomen.

Een amateur journalist op zoek naar de waarheid achter de gruwelen die hier afspelen. Ga op zoek naar spullen om jezelf te wapenen tegen de monsters die in het hotel rondspoken. Bestudeer de mogelijkheden en neem een kijkje in de afgrijselijke geheimen die het hotel in petto heeft. Trotseer de gruwelen die je te wachten staan en probeer levens weg te komen.

 

Five Nights At Freddy's: Security Breach

Security Breach is het nieuwste deel van de gezinsvriendelijke horrorgame die populair is bij miljoenen spelers overal ter wereld. Leid vijanden af door met verfblikken en speelgoed te gooien glip snel weg voordat vijanden naar je locatie worden gelokt. Met de hulp van Freddy Fazbear zelf moet Gregory de bijna niet stoppende jacht zien te overleven van bekende Five Nights at Freddy's personages en ook nieuwe gruwelijke gevaren. 

Geef jezelf toegang tot de beveiligingscamera's van het gebouw om de omgeving te overzien en je route langs het gevaar te plannen.  Speel als Gregory, een jongetje dat 's nachts gevangen zit in Freddy Fazbear’s Verstop je in schuilplaatsen en laat het gevaar passeren of probeer je achtervolgers te ontlopen. Zodra de nachtprotocollen in werking worden gesteld, zullen de animatronics in Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex alle indringers meedogenloos opjagen.

 

Ghostbusters : Spirits Unleashed

Speel deze asymmetrische multiplayer game van ‘verstoppertje spelen’ in een 4 vs. 1-game, waarbij spelers ofwel deel uitmaken van een team van nieuwe Ghostbusters of een enkele Ghost. Ghosts hebben meerdere vaardigheden in hun arsenaal, zoals het bezitten van voorwerpen, natuurlijk slijmen, en meer, waardoor het rondspoken op de verschillende locaties een feest wordt om te spelen.

Ghostbusters: Spirits Unleashed heeft alle iconische uitrusting en gadgets, van Proton Packs tot PKE-meters en Ghost Traps, die fans verwachten en waarvan nieuwe gamers in het universum zullen genieten als ze als Ghostbuster spelen! Naarmate spelers vorderen, spelen ze cosmetica en upgrades vrij voor zowel de Ghostbusters als de Ghosts om hun spelervaring te verbeteren. Vier Ghostbusters proberen een Spook (Ghost) te vangen dat rondwaart op unieke locaties in multiplayer-gevechten (online of offline). Inclusief online en offline single-player modus beschikbaar in de vorm van AI assisted play.

 

Ghost of a Tale

Speel als de muis Tilo, gewapend met een aanleg voor sluipen, behendigheid en camouflage en als minstreel ook het talent voor muziek. Ghost of a Tale is ontwikkeld door een klein team van 5 gepassioneerde creators, ontdek de oudste geheimen en red je geliefde Merra.

Verken de vele prachtige locaties, van de vervallen vesting met haar kerkers vol spinnen tot aan de uitgestrekte bossen en meren. Lionel “Seith” Gallat, naar wie de studio is vernoemd, is verantwoordelijk voor 90% van de designs, vormgeving en code en werkte eerder al bij de animatieafdelingen van DreamWorks en Universal Pictures. 

 

Vorige Volgende