Bereid je voor op de oogst! Life in Willowdale: Farm Adventures bereikt gold-status!

Amstelveen, 19 augustus 2022 – Mindscape heeft vandaag samen met uitgever Just For Games en ontwikkelaar FRAG Games aangekondigd dat Life in Willowdale: Farm Adventures de definitieve certificering heeft doorstaan. Dit houdt in dat de game op 27 september lanceert voor Nintendo Switch en pc via Steam, met PlayStation 4 en PlayStation 5 volgend op 25 oktober.

via GIPHY

Met landbouw, vriendschappen en avonturen in de hele regio, is dit de perfecte game voor liefhebbers van farming-adventure games. Life in Willowdale: Farm Adventures is nu alvast te reserveren in de Nintendo eShop of fysiek bij een retailer in de buurt.

"We zijn verheugd om te kunnen melden dat we de gold-status bereikt hebben en ons volledig kunnen richten op de lancering van deze prachtige farming-adventure game." zegt Marcel van der Steen, Commercieel Directeur bij Mindscape. "We kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen in het kleurrijke Willowdale!"

In het eens zo levendige dorpje Willowdale heerst chaos. Penny, de pinnige dochter van de burgemeester houdt niet van het platteland en wil het dorp veranderen in een modern toeristen-oord. De dieren krijgen geen aandacht meer en ook de dorpsbewoners voelen zich niet meer thuis. Jouw oom, de burgemeester van Willowdale, heeft jouw hulp nodig om het dorp weer in haar oude glorie te herstellen. Red Willowdale door een levendige boerderij op te zetten, gebouwen in het dorp te bouwen en vriendschappen te sluiten met de kleurrijke bewoners. Krijg jij het voor elkaar om de vertrokken en inmiddels verwilderde dieren weer terug te brengen naar de boerderij? Ga op avontuur en ontdek het verrassende, maar prachtige leven in Willowdale.

Prijs en beschikbaarheid
Life in Willowdale: Farm Adventures lanceert voor Nintendo Switch en pc via Steam op 27 september. De game is vanaf 25 oktober ook verkrijgbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Reserveren is nu alvast mogelijk in de Nintendo eShop of fysiek bij een retailer in de buurt.

Bezoek voor meer informatie lifeinwillowdale.com of volg Life in Willowdale: Farm Adventures op Facebook, Twitter, Instagram of YouTube.

Vorige Volgende