Daag je vrienden uit en speel met nog meer personages in Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway.

Nickelodeon Kart Racers is verkrijgbaar vanaf 14 oktober 2022!

Ontdek nog meer manieren om je spel aan te passen, en speel met nog betere graphics. Natuurlijk komt Nickelodeon Kart Racers 3 ook met nog veel meer adrenaline, actie en niet te vergeten... HEEL VEEL SLIJM! 

Geniet in Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway alleen, lokaal met je vrienden en familie, of ga online de strijd aan tegen Nickelodeon fans over de hele wereld! Race met je favoriete Nickelodeon personages door de banen van maar liefst 36 verschillende circuits met in totaal 30 power ups om je een voorsprong te geven in de race, of juist je tegenstanders te vernederen!

Pas jouw voertuig aan naar jouw eigen wensen! Met 10 miljoen combinatiemogelijkheden heb jij de kans om de show stelen! Deze keer kan jij ook tegen je vrienden of in de online multiplayer strijden in 4 verschillende gevechtsarena's, ben jij snel genoeg om het te overleven? 

Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway is nu ook speelbaar met de (Engelse) stemacteurs van je favoriete personages. Geniet dus van de interacties tussen SpongeBob, Garfield, CatDog, Lincoln Loud en veel meer! 

 

Bekijk hier Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway voor Nintendo Switch en PlayStation 4/5

 

Vorige Volgende