De nieuwe Nintendo Switch OLED-model is vanaf nu beschikbaar!

Amstelveen, 8 oktober 2021 - Waarschijnlijk heb je er al iets ervan meegekregen. De nieuwe Nintendo Switch is vanaf nu beschikbaar. De nieuwe versie komt met verschillende verbeteringen vergeleken met de oude versie. Waaronder een nieuw OLED-scherm voor levendige kleuren zodat je nog meer kan genieten tijdens het gamen.

Nieuwe OLED-scherm

Deze versie van de Nintendo Switch heeft een 7 inch OLED-scherm, een klein beetje groter dan die van het voorgaande model 6.2 inch LCD-scherm. Het nieuwe OLED-scherm maakt het nog fijner om de console mee te nemen onderweg zodat je kan blijven genieten van de levendige en prachtige kleuren.

Razendsnel internet

De voorgaande versie Switch-dock had geen Ethernet-poort. Ditmaal heeft Nintendo dat wel toegevoegd. De vernieuwde Switch-dock komt met een Ethernet-poort voor snellere en stabiele internet tijdens het gamen thuis. Wi-Fi is natuurlijk ook nog een optie en dat is zeker handig voor onderweg. Vervolgens komt de Switch OLED-model met een vernieuwde standaard. Hierdoor kan je de Switch op elke positie neerzetten. Bovendien komt deze versie met verbeterde speakers.

Mocht je geen nieuwe Switch willen kopen maar toch de Ethernet-poort functie willen gebruiken kan je ook kiezen om de nieuwe Switch-dock los te kopen.

Dubbel zoveel gameplezier!

De nieuwe versie van de Switch is nog steeds makkelijk om mee te nemen en is een stuk verbeterd. Daarnaast heeft de nieuwe Nintendo Switch een opslag van 64 GB. Nu kunnen gebruikers dubbel zoveel games opslaan en meer genieten van de opkomende titels zoals: Pokémon Brilliant Diamond & Pokémon Shining Pearl, De Smurfen: Missie Vileaf, Nickelodeon All-Star Brawl en NERF Legends.

Alle huidige Switch games werken ook op het nieuwe OLED-model. Heb jij nou interesse gekregen in Nintendo Switch games? Klik dan hier voor onze Switch categorie!

Vorige Volgende